miercuri, 10 octombrie 2012

Uma Thurman colaboreaza pentru prima data cu regizorul Lars Von Trier: actrita va juca in drama erotica Nymphomaniac

Uma Thurman este noul star care se alatura distributiei de vis din Nymphomaniac, drama erotica regizata de Lars Von Trier, scriu cei de la Hollywood Reporter.

  Uma Thurman colaboreaza pentru prima data cu regizorul Lars Von Trier: actrita va juca in drama erotica Nymphomaniac

 Drama erotica regizata de Lars Von Trier se filmeaza in aceasta perioada in Cologne, Germania. In acest moment, nu se stie inca ce rol va juca actrita din Kill Bill.

Actrita de 40 de ani  a fost destul de absenta de pe marile ecrane in ultimii ani. Cel mai recent film in care a aparut actrita este Bel Ami, in care a jucat alaturi de Robert Pattinson, Christina Ricci si Emma Thompson. Insa, in 2014, fanii vor avea ocazia sa o vada in cel mai celebru rol al ei, The Bride, in Kill Bill: Vol. 3, regizat de Quentin Tarantino.

Personajul central al filmului Nymphomaniac va fi una dintre actritele preferate ale lui Von Trier, Charlotte Gainsbourg, care o va interpreta pe Joe, o nimfomana ce isi povesteste viata erotica. Filmul, ce urmeaza sa fie lansat in 2013, va avea doua parti, una „hardcore”, cu scene pornografice explicite, si una „softcore”, in care camera se va folosi de unghiuri diferite pentru a reda imagini nu foarte clare din corpurile actorilor.

In film, il vom mai vedea pe Stellan Skarsgård, care joaca rolul unui burlac ce o descopera pe Joe batuta, intr-o noapte de iarna, si o duce la el acasa, unde o ingrijeste si ii asculta povestea impartita in 8 capitole.

Filmul a atras imediat atentia cinefililor dupa ce regizorul a declarat ca pelicula va avea scene de sex reale. Insa e posibil ca acestea sa fie realizate de dublurile vedetelor, a marturisit Stellan Skarsgard. Shia LeBeouf si Stacy Martin sunt cei doi actori despre care s-a dezvaluit ca vor avea scene sexuale nesimulate. Shia LaBeouf a povestit intr-o emisiune televizata cum a fost ales de von Trier. "I-am trimis mai multe filmulete in care fac sex cu prietena mea si asa am obtinut rolul", a spus LaBeouf.

In acest moment din distributie fac parte: Shia LeBeouf, Stellan Skarsgard, Charlotte Gainsbourg, Nicole Kidman, Jamie Bell, Christian Slater, Willem Dafoe. Filmul urmeaza sa fie lansat in cinema in 2013.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu