luni, 29 octombrie 2012

Jennifer Aniston l-a omagiat pe Stanley Kubrick intr-o tinuta care a facut furori. De ce nu se teme actrita de scenele de sex

Actrita de 43 de ani nu si-a putut ascunde bucuria alaturi de prietenul ei Justin Theroux, sambata in cadrul LACMA Art and Film Gala din Los Angeles unde a fost omagiat regizorul Stanley Kubrick. In acest an se implinesc 13 ani de la moartea acestuia.

Jennifer Aniston l-a omagiat pe Stanley Kubrick intr-o tinuta care a facut furori. De ce nu se teme actrita de scenele de sex
 
Jennifer Aniston care a terminat in urma cu cateva saptamani filmarile la o noua comedie - We're the Millers le-a eclipsat pe Salma Hayek, Cameron Diaz si Drew Barrymore care au fost prezente si ele la eveniment. Pentru Drew Barrymore acesta a fost primul eveniment public dupa ce, in luna octombrie, a devenit mama pentru prima data, aducand pe lume o fetita.


Jennifer Aniston a atras toate privirile cu un decolteu adanc: actrita a declarat ca in curand vor debuta filmarile la o comedie politista in care joaca alaturi de Dennis Quaid si John Hawkes. Actrita a dezvaluit recent pentru revista People despre logodna ei cu actorul si scenaristul Justin Theroux, in varsta de 41 de ani. Acesta i-a oferit starului din Friends un inel evaluat la peste un milion de dolari.




"Am fost impresionata, mai ales ca nu am banuit nimic. A fost exact ce-mi doream. S-a consultat cu persoane cu care am lucrat de-a lungul anilor, cu cativa specialisti. Dar a facut astfel incat sa nu-mi dau seama de ceea ce pune la cale. A fost o operatiune cu adevarat secreta”, a dezvaluit Aniston pentru Poeple.


Actrita a facut si o marturisire surprinzatoare spunand ca dietele nu mai sunt necesare pentru a se mentine in forma: "Am incetat sa mai tin dieta cand mi-am dat seama ca trebuie doar sa mananc regulat si cu moderatie. Cred ca este foarte important sa stam la soare 20 de minute pe zi, pentru ca avem o deficienta de vitamina D din cauza ca ne protejam de razele solare. Si mai cred ca este important sa fiu fericita, sa zambesc si sa rad mult”, a spus Jennifer Aniston.


Cameron Diaz



Actrita spune ca nu se teme sa filmeze scene de sex: "Adrenalina ma ajuta sa trec de scenele de sex. Asistentele vin si ma acopera imediat. M-am obisnuit imediat sa vad oameni dezbracati.”


In cadrul galei si-au facut aparitia Robert Pattinson si actritele Evan Rachel Wood, Minka Kelly, Amber Heard precum si starul ultimul film Transformers, Rosie Huntington-Whiteley.


Rosie Huntington-Whiteley, starul din Transformers are o relatie de cativa ani  cu actorul  Jason Statham


Amber Heard, in ultimele luni actrita din The Rum Diary a fost cuplata de presa americana cu Johnny Depp



 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu