duminică, 28 octombrie 2012

Minodora a slabit 22 de kilograme cu ceaiul Canadian tea si un stil de viata sanatos

Minodora a renuntat la alimentele cu grasimi
Minodora a renuntat la alimentele cu grasimi
Minodora a slabit 22 de kilograme ,iar acum impartaseste din secretele dietei sale. Cantareata marturiseste ca pe langa bine cunoscutul regim de viata sanatos, a baut zi de zi un ceai forte de slabit, Canadian tea.

Minodora spune că ceaiul i-a fost un aliat de nădejde în procesul de slăbire, deoarece i-a luat pofta de mancare, de dulciuri şi a ajutat-o la eliminarea toxinelor şi a grasimii din organism. Ceaiul Canadian tea este cunoscut în intreaga lume ca fiind cel mai eficient ceai de slăbit.
Acesta stimulează metabolismul în mod natural, corpul produce mai multă energie şi arde cu eficienţă mai mare, grăsimile din talie, fese şi şolduri.

Minodora a renuntat la alimentele cu grasimi,a baut zi de zi ceai si a inceput sa faca sport, dupa o viata sedentara. S-a ambitionat, s-a luptat si a reusit sa ajunga la o greutate de 75 de kilograme.
Dupa primele opt saptamani de cand a decis sa slabeasca, Minodora a reusit sa dea jos 14 kilograme si sa imbrace o rochie pentru prima data dupa 14 ani. Acum, aceasta marturiseste ca a slabit in total 22 de kilograme si ca isi continua programul de slabit ce include un stil de viata sanatos si ceaiul de slabit Canadian tea.

Iata ce declara Minodora in urma cu cateva luni:
M-am ingrasat 15 kilograme de la anticonceptionale. Câte 5 kile pe luna. De 14 ani de zile nu am mai pus o fusta pe mine. Imi doresc sa slabesc pentru sanatate, ma dor toate si obosesc, pentru cantat si pentru familia mea. Vreau sa arat bine!”.
Acum cantareata arata spectaculos fara cele 22 de kilograme si o felicitam pentru noua silueta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu