miercuri, 31 octombrie 2012

Ultima "manevra" inainte ca fotbalistul sa se intoarca in bratele Biancai! Sexy-secretara lui Cristea a facut tot ce i-a stat in putere sa-I fie pe plac

Pana acum o luna, nimeni nu auzise de ea. Melinda Trifan, secretara la un cabinet de avocatura, a devenit cunoscuta in momentul in care CANCAN.ro a dezvaluit faptul ca are o aventura cu fotbalistul Adrian Cristea. Potrivit surselor noastre, cei doi au avut mai multe intalniri fierbinti prin hotelurile din Capitala, pe cand "Printul" facea eforturi sa o recucereasca pe Bianca. Recent, tanara a aparut pe coperta revistei Playboy, iar fotografiile au relevant un detaliu interesant.

Ultima "manevra" inainte ca fotbalistul sa se intoarca in bratele Biancai! Sexy-secretara lui Cristea a facut tot ce i-a stat in putere sa-I fie pe plac
Pe vremea cand se intalnea cu Adrian Cristea, Melinda era bruneta. Intre timp a pierdut batalia pentru inima fotbalistului, iar acesta a uitat-o si s-a intors in bratele Biancai Dragusanu, cu care planuieste acum sa se casatoreasca. Probabil ranita in orgoliu, Melinda a incercat sa-l recucereasca pe sportiv si, se pare, ar fi apelat la reteta deja consacrata a principalei sale rivale. Nu si-a pus silicoane si nici nu a crescut in inaltime peste noapte, ci a optat pentru cele mai simple metode.
Pentru inceput, Melinda a decis sa-si schimbe culoarea parului. Bruneta cu traditie, secretara a renuntat la pletele sure si s-a decolorat. Nuanta pe care a ales-o este, coincidenta sau nu, aceeasi cu cea pe care o poarta Bianca de cateva luni bune.
Odata rezolvat acest aspect, Melinda a facut, iata, urmatorul pas. A renuntat la haine si a pozat in Playboy, o cale batuta deja de Bianca, nu doar o data. Acum, necunoscuta Melinda a devenit cunoscuta si, probabil, printe cei care ii vor admira goliciunea se Numara si "Printul" Cristea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu