luni, 29 octombrie 2012

Soțul lui Luciu se ține de promisiune? Și-a serbat ziua de naștere alături de Nicoleta și copii!

Soțul Nicoletei Luciu, Zsolt Csergo, promitea după scandalul de presupusă infidelitate că va face tot posibilul să-și recucerească partenera de viață. Se pare că nu și-a uitat promisiunea și încearcă să fie mai mult alături de nevasta lui.

 
Ieri Zsolt Csergo a împlini 38 de ani și, dacă până acum bărbatul obișnuia să se răsfețe pe o pistă de formula 1 din Ungaria, aproape an de an cu această ocazie, de data aceasta a făcut excepție. Zsolt și-a petrecut ziua de nașter, conform nefiltrat.ro, alături de frumoasa lui soție și de cei patru copii ai lor; Zsolt junior, în vârstă de 4 ani, și tripleții Kim, Kevin și Karoly, de un an.
Acesta este cel mai vizibil semn că Zsolt face tot posibilul pentru a-i intra din nou în grații iubitei lui soții, la câteva săptămâni distanță de scandalul în care a fost implicat. La începutul lunii octombrie, Zsolt a fost surprins înau fost date publicității imagini în care Zsolt părea că se sărută și mai apoi lovește o femeie, despre care presa a scris că ar fi antrenoarea de kangoo-jumps Kinga Sebestyen, în vârstă de 39 de ani.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu