marți, 30 octombrie 2012

VIDEO Cu poftele de gravida nu te pui! Iubita lui Brenciu a dat iama in fast food! Si-a facut plinul inainte de nastere

Alice Dumitrescu (44 ani), femeia care îl va face fericit pe Horia Brenciu şi îi va dărui acestuia, in curand, o fetita, îşi permite să se răsfeţe. Aflată pe ultima sută de metri cu sarcina sa, iubita lui Brenciu a mers ieri într-un mall, unde a gustat şi degustat un amestec de produse fast-food, de la mâncare chinezească până la hamburgeri şi cartofi prajiţi.

poftele gravida pui Iubita Brenciu iama fast food Si-a facut plinul inainte nastere
Alice si-a inceput pranzul, timid, cu un cartofior
A gustat apoi din hamburger
A gustat apoi din hamburger
In cele din urma a decis sa combine preparatele
In cele din urma a decis sa combine preparatele
Iubita lui Brenciu a facut o ultima iesire la mall. Inainte de nastere, in compania unei amice
Iubita lui Brenciu a facut o ultima iesire la mall. Inainte de nastere, in compania unei amice
După ani de zile în care a avut grijă să mănânce sănătos şi cu măsură, Alice Dumitrescu îşi ia în sfârşit revanşa în acestă perioadă, când mai are câteva zile până va merge la maternitate. Asa ca, ieri, cand vremea de afara dadea primele semne ca se va imbunatati, Alice a plecat la o plimbare prin mall, cu o prietena. Fetele au dat o raita prin magazine, si-au luat una alta, au colindat si au cascat ochii aiurea, pana cand li s-a facut foame si au dorit sa deguste ceva usor. Si cum parca ar fi o lege nescrisa, iar persoanele care merg la mall, trebuie musai sa treaca si pe la fast-food, Alice si amica ei s-au conformat si au facut o oprire la un restarant de gen.
Nu s-au multumit insa cu celebrul hamburger cu cartofi prajiti si au comandat si doua portii de mancare chinezeasca....sa fie acolo. Nemaifiind insa o adolescenta, ca atunci cand a nascut prima fetita, care acum are 21 de ani, si nemaiavand nici varsta cand a adus-o pe lume pe cea de-a doua sa fetita, acum de 12 ani, de cum a ajuns la restaurant, Alice a dorit sa ia loc pe un scaun ca sa-si traga sufletul.
Apoi, linistita ea a inceput sa deguste in voie din produsele comandate. Dupa ce au glumit si au stat la palavre, cele doua amice au pornit spre casa, acesta fiind probabil ultima iesire in oras a iubitei lui Brenciu, pana ca acesta sa merga la maternitate.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu