joi, 25 octombrie 2012

Romică Ţociu s-a dat pe fotomodele! În tandreţuri cu o brunetă care i-ar putea fi fiică

Nu mai este pentru nimeni un secret că Romică Ţociu are o slăbiciune pentru reprezentantele sexului frumos. Fie că sunt tinere sau mai puţin tinere, blonde, brunete, singure sau divorţate, toate sunt pe placul actorului.

Romică Ţociu fotomodele tandreţuri brunetă care i-ar putea fiică
Romică s-a fotografiat alături de brunetă într-un club din Capitală
După ce a fost fotografiat făcând sex pe o plajă din Mamaia, Romică a rărit-o cu întâlnirile extraconjugale, până de curând, când s-a fotografiat alături de o domnişoară care ar putea trece cu uşurinţă drept fiica lui. De câteva zile, pe Internet circulă fotografii în care Romică Ţociu apare alături de o brunetă pe nume Raluca Maria. Tânăra, în vârstă de 20 de ani, este un viitor avocat, fiind înscrisă la Facultatea de Drept din Constanţa. În fotografii, actorul este extrem de apropiat de domnişoară, aşezaţi fiind pe o canapea din interiorul unui club.
Aşa cu se poate vedea, cei doi nu par a fi la prima întâlnire ci mai degrabă una cu state vechi. După ce în vară a fost fotografiat în plină partidă sexuală cu Ramona, una dintre amante, Romică a încercat să păstreze discreţia încercând să nu-şi mai supere soţia.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu