marți, 30 octombrie 2012

GLUMA pe care ANDREEA MARIN nu a înghiţit-o. A făcut-o chiar SORA sa

Cristina Chiser, sora Andreei Marin, a spus că ea o moşteneşte la trăsături pe mama sa, iar vedeta TV pe tată. Însă, a strecurat şi o glumă la adresa surorii sale, care nu prea a fost pe placul Andreei.

 Andreea Marin şi sora sa, Cristina Chiser (dreapta). În centru este Alexandru Dinu
Invitate la "Dincolo de aparenţe", de la Antena 2, cele două surori au mărturisit detalii din copilăriile lor. Andreea, sora mai mare, şi Cristina au rămas fără mamă de la vârste fragede, astfel că au învăţat cum să aibă grijă una de cealaltă şi au reuşit să răzbată în viaţă, fiecare pe drumul său.

În timp ce Andreea Marin a devenit una dintre cele mai mari vedete TV de la noi, Cristina a impresionat prin abilităţile antreprenoriale, conducând un superb restaurant în centrul Capitalei.

Deşi seamănă foarte mult, Cristina consideră - mai în glumă, mai în serios - că ea este cea mai frumoasă. "Mereu s-a spus că eu sunt cea frumoasă, iar ea cea deşteaptă", a spus Cristina la emisiunea de la Antena 2. Andreea a schiţat un zâmbet după spusele surorii sale, însă a fost evident unul forţat.

După acest moment, atmosfera s-a destins extrem de mult, cele două surori vorbind despre relaţia foarte strânsă dintre ele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu