marți, 30 octombrie 2012

Cel mai mare Gollum din lume: celebrul personaj din Lord of The Rings este sarbatorit in Noua Zeelanda, unde The Hobbit va avea o premiera glorioasa

Wellington, capitala Noii Zeelande, va fi un adevarat paradis pentru cei mai inraiti fani ai universului Lord of The Rings, creat de J.R.R. Tolkien. Turistii de pe aeroportul din Wellington vor avea o surpriza: timp de cateva luni, acestia vor fi intampinati de cel mai mare Gollum din lume, cu ocazia lansarii filmului The Hobbit.

Cel mai mare Gollum din lume: celebrul personaj din Lord of The Rings este sarbatorit in Noua Zeelanda, unde The Hobbit va avea o premiera glorioasa
 
Noua Zeelanda este destinatia de vis pentru fanii Lord of The Rings si The Hobbit. Pentru a sarbatori lansarea filmului The Hobbit (pe 14 decembrie inclusiv in Romania),  regizat de Peter Jackson, neo-zeelandezii au decis sa isi surprinda turistii: la intrarea in aeroportul din capitala Wellington, acestia vor da nas in nas cu cel mai mare Gollum construit vreodata.

Constructia il infatiseaza pe celebrul personaj al trilogiei Lord of The Rings si The Hobbit scufundat dupa un peste de 4 metri.  Sculptura lui Gollum  masoara 13 metri si este realizata de japonezul Masayuki Ohashi din polistiren si rasina. De design s-au ocupat cei de la Weta Workshop, responsabili de efectele speciale si costumele din seria Lord of The Rings si trilogia The Hobbit.



"Aeroportul Wellington este casa lui Gollum, dupa am petrecut atatea luni in acest oras la filmarile pentru aceasta trilogie. A fost o experienta de neuitat" a spus Richard Taylor, co-fondator al Weta Workshop, pentru The Guardian.

Scena reia un moment din romanul The Hobbit, in care Bilbo Baggins il cunoaste pentru prima data pe Gollum (interpretat de Andy Serkis), in timp ce  acesta se ascunde intr-o pestera si pescuieste.



Mai mult, aeroportul si-a schimbat denumirea terminalului, iar pasagerii vor fi intampinati cu mesajul  "the middle of Middle Earth". Acest eveniment continua campania inedita de promovare a primului film din trilogia The Hobbit.

Noua trilogie a regizorului neo zeelandez Peter Jackson va avea parte de o premiera fastuoasa odata cu lansarea peliculei The Hobbit: An Unexpected Journey.  In onoarea noilor filme inspirate de romanul lui J. R. R. Tolkien capitala Wellington isi va schimba numele in "The Middle of Middle-earth" timp de 3 saptamani.



Aproape un milion de dolari va costa organizarea premierei mondiale de pe 28 noiembrie, in restul lumii filmul va ajunge in luna decembrie. Un covor rosu de 450 de metri se va intinde in centrul capitalei Wellington. "Mii de oameni sunt asteptati pentru a lua parte la distractie" a declarat primarul din Wellington care a dezvaluit ca regizorul Peter Jackson a ajutat sa se dezvolte o industrie a filmului care a asigurat locuri de munca la peste 3000 de oameni.

The Hobbit: An Unexpected Journey ii aduce in fata pe Martin Freeman in rolul lui Bilbo Baggins si Richard Armitage in rolul lui Thorin Oakenshield. In noile aventuri se intorc si actorii din LOTR: Ian McKellen, Andy Serkis, Hugo Weaving, Cate Blanchett, Christopher Lee, Ian Holm, Elijah Wood si Orlando Bloom.
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu