miercuri, 10 octombrie 2012

Am aflat adevarul despre cea mai delicata problema a barbatilor:

sex
Cat de mult conteaza marimea in pat? Iti spunem noi cum sta treaba.
Un studiu recent ofera o alta perspectiva asupra vechii dileme privind importanta dimensiunii organului sexual masculin. Aceasta cercetare arata ca subiectul este mult mai complicat decat se credea initial.
Marimea conteaza? Da si nu, raspund specialistii. Da, conteaza, insa numai pentru anumite femei. Adica un penis mare este esential doar pentru femeile care au orgasm vaginal.
Rezultatele studiului au fost publicate in Revista de Medicina Sexuala pe 24 septembrie.
Cercetatorul Stuart Brody, psiholog la Universitatea de Vest a Scotiei, a declarat ca preocuparea barbatilor privind dimensiunea organului sexual are o baza reala, nu este un subiect care sa tina doar de stereotipuri culturale.
Alti cercetatorii sustin in continuarea ideea ca dimensiunea nu conteaza. Desi inca nu exista o parere unanima in acest sens, se stie ca multe femei nu au orgasm vaginal, ci clitoridian, care se obtine prin stimularea clitorisului, deci in acest caz dimensiunea organului masculin chiar nu conteaza.
Sunt si cazuri in care unele femei au ajuns la orgasm la sala de sport, in urma unor exercitii abdominale.
Studiul a vizat chestionarea a 323 de femei, studente la universitati din Scotia. 160 dintre acestea au spus ca au orgasme vaginale.
Dintre acestea, numai 33,8% au spus ca prefera un penis mai lung, in timp ce 60% au declarat ca nu are importanta marimea. Peste 6% au afirmat chiar ca prefera un penis mai scurt, pentru ca astfel au parte de mai multa plecere.
Studiul ar trebui sa fie insa existins la o categorie mai larga de femei, pentru ca valabilitatea lui sa fie recunoscuta de toti specialistii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu