miercuri, 24 octombrie 2012

Loredana către Moga: «E simplu să compui piese la computer»

Cei doi artişti s-au înţepat în replici în ediţia a cincea a audiţiilor pe nevăzute de la «Vocea României»

Loredana a câştigat bătălia  pentru concurentul de  16 ani Teodor Manciulea
Loredana a câştigat bătălia pentru concurentul de 16 ani Teodor Manciulea
Ediţia de marţi a emisiunii „Vocea României” marchează o premieră: o primă ceartă ce-i are protagonişti pe Loredana Groza şi Marius Moga, ambii membri în juriul concursului. Cei doi au fost extrem de acizi unul cu celălalt.
Aproape de finalul emisiunii, când pe scenă a urcat un puşti de 16 ani, Teodor Manciulea, Horia Brenciu, Loredana şi Marius Moga au întors scaunele, dorind să-l aibă în echipa personală. S-ar fi întors şi Smiley, dar a motivat de ce nu a făcut-o: „Am prea mulţi băieţi în echipă". Dacă până acum scandalul între juraţi era iscat de Horia Brenciu, care încerca răbdarea tuturor cu glumele sau ieşirile sale, de data aceasta Loredana a fost „vioara întâi".
Pentru a-l convinge pe puşti să-l aleagă pe el mentor, Marius Moga i-a spus lui Teodor că poate să-i compună piese nenumărate. Auzind asta, „diva cu şosete de diamant" a luat foc: „La computer facem nişte copy-paste-uri. E foarte simplu, facem 10 pe oră. Şi eu pot să-ţi compun, stai liniştit. Îi e greu şi lui Moga să mai ajungă pe radio".
Acestea au fost doar câteva dintre replicile acide pe care Lore i le-a spus colegului Moga. Deşi i s-a reproşat că piesele compuse de el nu se ridică la nivelul celor pe care le compune ea, Marius Moga a reuşit să nu se enerveze foarte tare, dar a ripostat şi el: „Vei cânta mai puţin ca ea în piesele pe care le compune ea". Totuşi, bătălia a fost câştigată de Loredana, căci Teodor pe ea a ales-o ca să-i fie mentor.
Tot acest schimb acid de replici a făcut deliciul telespectatorilor, căci emisiunea a avut din nou record absolut de audienţă. Astfel, pe intervalul  orar 20.16 - 22.29 PRO TV a fost urmărit la nivel naţional de peste două milioane de telespectatori pe minut.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu