miercuri, 24 octombrie 2012

Filmul pe care toti fanii lui Scarlett Johansson vor dori sa-l vada: actrita e o devoratoare de barbati in Under The Skin

Filmul Under the Skin, in care Scarlett Johansson este o creatura extraterestra devoratoare de oameni, este una dintre cele mai asteptate productii pentru pasionatii de science fiction si fanii romanului scris de Michel Faber.

 

Filmul pe care toti fanii lui Scarlett Johansson vor dori sa-l vada: actrita e o devoratoare de barbati in Under The Skin

  Din pacate, productia Under the Skin/ Sub Piele a intampinat numeroase probleme, astfel incat, desi filmarile s-au incheiat anul trecut, filmul a fost blocat in faza de post productie. Zilele trecute, Scarlett Johansson a inceput sa refilmeze scene pentru film in Glasgow, semn ca producatorii de la FilmNation Entertainment au fost nemultumiti de cum arata acesta. Echipa este condusa de regizorul Jonathan Glazer, cunoscut pentru Sexy Beast (2000) si Birth (2004).

Cu o peruca bruneta si imbracata cu o haina de blana, actrita a fost surprinsa in cateva cadre in care facea cascadorii. In film actrita o interpreteaza pe Isserley/Laura, o soferita cu un decolteu generos si incredibil de frumoasa care culege autostopisti (barbati bine facuti) de pe autostrazile din Scotia si le asculta povestile pentru a afla daca cineva le va simti lipsa in cazul in care dispar.


Ea este membra a unei specii extraterestre, un tip de mamifere cu aspect de vulpe/lup pentru care carnea de vodsel este la mare pret. Isserley a suferit operatii numeroase, cu sechele extrem de dureroase, care au transformat-o dintr-o faptura patrupeda in om. Extratraterestrii care se numesc pe ei insisi oameni au in Scotia o ferma pentru vodseli, denumire pe care ei o dau oamenilor. Aici ei sunt adusi de Isserley sedati, pusi la ingrasat apoi transati, ambalati si transportati in lumile subterane ale extretarestrilor.



 
"Este o nebunie. Nu am mai facut un astfel de film in care subiectul este atat de incurcat. Joc rolul unui extraterestru care se afla sub pielea mea. Insa nu este un film science-fiction. Este un film care pune multe intrebari existentiale si care este mult mai complex decat o arata sinopsisul" a declarat actrita intr-un interviu pentru Variety. Pentru acest rol producatorii le-au mai luat in considerare pe Gemma Arterton, Eva Green, Megan Fox, January Jones, Abbie Cornish, Olivia Wilde, Amanda Seyfried, Blake Lively si Jessica Biel.

 
Din distributia peliculei mai fac parte Paul Brannigan si Robert J. Goodwin. Under the Skin nu are o data certa pentru lansare, desi toata lumea spera sa-l vada in acest an la Festivalurile de la Venetia si Toronto.
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu