marți, 30 octombrie 2012

Nicoleta Luciu şi-a dat jos bustiera pentru a-şi etala silicoanele şi sfârcurile în direct. Ce gemeni simpatici!

Nicoleta Luciu apelează la o bustieră atât la antrenamente cât şi în concursul de la "Dansez pentru tine". Special pentru Măruţă, ea a renunţat la această piesă vestimentară aruncând doar un tricou negru mulat pe piept.

Nicoleta Luciu şi-a dat jos bustiera pentru a-şi etala silicoanele şi sfârcurile în direct. Ce gemeni simpatici!
Luciu, Monica Davidescu, Bianca Drăguşanu şi Oana Ioniţă au fost invitate în platoul emisiunii Happy Hour pentru a povesti cum merg lucrurile la antrenamente şi cum stau cu juliturile şi cu vânătăile. Nu se putea ca Nicoleta să nu fie întrebată de celebra bustieră care-i susţine generosul bust. Foarte mândră de avuţiile ei, Nicoleta s-a lăudat că nu are nimic pe sub tricou scoţând pieptul la înaintare. A ieşit o imagine de dat pe spate.
"Repet 7, 8 ore pe zi. Am renunţat la bustieră să fiu şi eu sexy", a spus Nicoleta în emisiune. Ea a adăugat ulterior că nu a fost alături de soţul ei la ziua lui de naştere pentru că acesta nu a fost în oraş. Zsolt nu va fi prezent în tribune la Dansez pentru tine la ediţia următoare de vineri.
Bianca a impresionat cu vânătăile urâte pe care le are. Una dintre ele e de-a dreptul terifiantă. "Sunt campioană la vânătâi", a spus ea.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu