miercuri, 31 octombrie 2012

Hansel si Gretel: un trailer interzis copiilor. De ce a fost amanat cu aproape un an filmul cu Jeremy Renner si Gemma Arterton

Jeremy Renner si Gemma Arterton te vor face sa uiti complet de basmele pe care le-ai invatat in copilarie. Cei doi aduc in Romania pe marile ecrane pe 1 februarie 2013 povestea lui Hansel si Gretel asa cum nu ai mai vazut-o vreodata. Ultimul trailer, lansat astazi ,este atat de sangeros incat a fost interzis minorilor.

Hansel si Gretel: un trailer interzis copiilor. De ce a fost amanat cu aproape un an filmul cu Jeremy Renner si Gemma Arterton
 
Hansel si Gretel au crescut si au ajuns vanatori de vrajitoare intr-o ecranizare "inovativa" a basmului scris de Fratii Grimm si care cu siguranta nu este dedicata copiilor. "Hansel si Gretel: Vanatorii de vrajitoare" este noul pariu al celor de la MGM, cu care spera sa cucereasca publicul in 2013. Filmul ii are in rolurile principale pe Jeremy Renner (Hansel) si pe Gemma Arterton (Gretel) si promite sa fie o aventura sangeroasa pe un taram mitic populat de vrajitoare.

Controversatul si indelung asteptatul proiect de fantezie si actiune al celor de la Paramount si MGM, Hansel And Gretel: Witch Hunters a primit o lovitura puternica atunci cand si-a mutat data de lansare din 2 martie 2012 in 2013. Filmul a stat aproape un an in faza de post productie din cauza conversiei 3D  si a efectelor speciale ce trebuiau imbunatatite.
 
Cu un buget de 60 de milioane de dolari, "Hansel&Gretel: Witch Hunters" este regizat de Tommy Wirkola, cunoscut pentru Dead Snow. Dupa ce a cucerit publicul in 2012 cu The Avengers sau The Bourne Legacy, Jeremy Renner continua seria rolurilor de actiune, de aceasta data insa, pe un taram supranatural si popular de creaturi mistice.

Dupa o copilarie traumatizanta, cei doi frati ajunsi acum la maturitate devin vantori de vrajitoare. Inarmati si extrem de agili, Hansel si Gretel se vor lupta pentru a supravietui si a se apara de vrajitoare care se hranesc  cu copii. Gemma Arterton, care va juca in rolul lui Gretel a asemanat filmul mai mult cu Pulp Fiction si mai putin cu un basm.
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu