marți, 30 octombrie 2012

Laurette si-a pus noile silicoane in pericol si si-a riscat sanatatea pentru 100 de euro! A renuntat la bustiera la trei zile dupa operatie

Nemulţumită de aspectul sânilor săi, după ce a născut, Laurette s-a hotărât să-şi facă o nouă intervenţie chirurgicală, înlocuindu-şi implanturile, cu unele gigant, de 620 de mililitri. Mândră de noile sale achiziţii, graţie cărora a ajuns să o surclaseze pe Nicoleta Luciu, la mărimea sânilor, Laurette a renunţat la bustiera obligatorie de susţinere pentru o prezentare de modă.

Laurette si-a noile silicoane pericol si-a riscat sanatatea pentru euro renuntat bustiera trei zile dupa operatie
Laurette şi-a riscat sănătatea şi a renunţat la bustieră, pentru a demonstra că este cu adevărat profesionistă
Nelipsită din show-urile de modă ale Lizei Panait, mulatra a răspuns afirmativ invitaţiei de a prezenta pentru ea şi luni seara, în ciuda faptului că trecuseră doar trei zile de la operaţia de mărire a sânilor. Deşi, teoretic, Laurette ar fi trebuit să se supună unei perioade de recuperare, în care să poarte bustiera de susţinere şi să evite orice fel de efort fizic, vedeta a ignorat sfaturile medicului, defilând pe podium ca şi când nu ar fi avut nici un fel de impediment.
Fără să-i pese că se supune unor repercusiuni grave, Laurette a renunţat la bustiera de susţinere, lăsându-şi sfârcurile la vedere, la una dintre ţinutele pe care le-a purtat. Deşi a afirmat că şi-ar fi marit tariful la o mie de euro, pentru acest show mulatra a primit doar o sută, asta pentru că Liza Panait nu plăteşte modele diferenţiat, în funcţie de gradul lor de notorietate.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu