luni, 29 octombrie 2012

Bild: Asta e transferul cu care Mourinho socheaza planeta! 30.000.000 de euro pentru o NEBUNIE! Mutarea pentru care fanii il vor ierta ca tradeaza o legenda:

Nemtii de la Bild anunta un transfer colosal! Omul care i-a distrus visul in sezonul trecut Realului poate ajunge la echipa lui Mourinho!


Bild: Asta e transferul cu care Mourinho socheaza planeta! 30.000.000 de euro pentru o NEBUNIE! Mutarea pentru care fanii il vor ierta ca tradeaza o legenda: Jose Mourinho ii cauta de zor un inlocuitor lui Iker Casillas! Pe lista sunt destul nume importante precum Courtois(Atletico), Kasper Schmeichel(Leicester), De Gea(Man United), Robert(Zaragoza si Andres Fernandez(Osasuna). Cel mai important nume insa abia acum a fost dezvaluit!

Catalanii de la Sport.es ii citeaza pe nemtii de la Bild si scriu ca pe lista lui Jose Mourinho se afla si Manuel Neuer! Unul dintre cei mai buni portari din lume, Neuer ar putea ajunge la Real in schimbul a 30 de milioane de euro, aceasta fiind suma pe care o ofera spaniolii. Totusi, acestia vor fi nevoiti sa pluseze - Bayern a platit nu mai putin de 22 de milioane de euro cand l-a adus in 2011, fiind al doilea cel mai scump portar din istorie dupa Buffon!

Chiar daca Iker Casillas este foarte iubit la Real, probleme cu Jose Mourinho s-ar putea sa-l faca sa plece - o eventuala aducere a lui Neuer ar face ca plecarea lui Casillas sa fie mai putin contestata. Unul dintre cei mai buni portari din lume, Neuer are cu 5 ani mai putin decat Casillas!

La Bayern, Neuer se poate lauda si cu 2 performante incredibile - a batut recordul lui Oliver Kahn, avand mai bine de 1000 de minute consecutive fara gol primit si a reusit sa marcheze din penalty in finala Ligii Campionilor din sezonul trecut!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu