miercuri, 31 octombrie 2012

Gestul superb făcut de Mădălina Ghenea pentru a-i arăta lui Gerard Butler cât de mult îl iubește

Mădălina Ghenea a făcut un gest superb prin care a dorit să arate dragostea pe care i-o poartă iubitului ei, actorul scoțian Gerard Butler. Frumoasa olteancă i-a dăruit acestuia o icoană ortodoxă, primită de la mama ei și pe care o lua cu ea peste tot pe unde mergea.

 Gestul superb făcut de Mădălina Ghenea pentru a-i arăta lui Gerard Butler cât de mult îl iubește
Mădălina Ghenea i-a dăruit iubitului ei Gerard Butler o icoană ortodoxă care o reprezintă pe Fecioara Maria și pe care a primit-o de la mama ei. Gestul demonstrează dragostea pe care olteanca noastră i-o poartă scoțianului. Și asta pentru că până acum Mădălina nu pleca nicăieri fără acel obiect de cult care i-a purtat noroc și la care a ales să renunțe pentru a-l proteja în continuare pe partenerul ei.
”Mădălina nu s-a despărțit niciodată, în ultimii ani, de icoana aceasta, pe care a primit-o de la mama ei. Ea crede, însă, că și-a întâlnit sufletul pereche, așa că i-a dăruit-o lui Gerard. Gerard și Mădălina sunt în continuare împreună, dar au decis să nu se mai afișeze atât de des împreună. Deocamdată nu se poate vorbi despre căsătorie, însă, dacă lucrurile merg bine între ei, s-ar putea întâmpla. Toată lumea vede cât de fericiți sunt împreună", a declarat pentru nefiltrat.ro o confidentă a Mădălinei Ghenea.
Mădălina Ghenea şi Gerard Butler formează un cuplu de la începutul acestui an, după ce au filmat împreună pentru o reclamă.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu