joi, 25 octombrie 2012

Cea mai tare româncuţă: Nadine în costum popular


Nadine a pozat în costum popular pentru Dorin Negrău. (Foto: Cătălin Mihai)
Nadine a pozat în costum popular pentru Dorin Negrău. (Foto: Cătălin Mihai)
Nadine a realizat miercuri, în faţa Teatrului Naţional din Bucureşti, un shooting pentru promovarea colectiei de primavara-vara 2013, "LOST" Traditie in modernitate - o provocare!, care poarta semnatura designerului Dorin Negrau.
Imbracata intr-un costum popular din zona Bihor, vechi de 50 de ani, care a apartinut bunicii creatorului de moda, cantareata arata cum nu se poate mai bine. Cu parul strans intr-o coada impletita si cu un machiaj cat se poate de natural, Nadine a facut deliciul trecatorilor.

"Am fost onorata ca Dorin Negrau m-a ales sa port o bijuterie de familie, un costum cusut de bunica lui si la fel de mult, mi-a placut ca a fost necesar sa fiu nemachiata. M-a bulversat panica in care am intrat la auzul cerintei si m-a durut ca este nevoie de asa un mare curaj, pentru a iesi pe strada, natural, asa cum am fost lasati. Azi dimineata ma uitam chioras la trusa de farduri, cred ca in vreo ora, doua, o sa zboare pe geam. M-am saturat sa am stresul fardului si cand ma duc la piata. Parca mi-a spalat cineva creierii. De azi, all naturel!", a declarat Nadine.

Noua colectie a creatorului Dorin Negrău aduce elemente din portul traditional din zona Bihor, folosind ca si element de pornire costumul popular realizat acum 50 de ani de catre bunica designerului. Totodata, designerul sarbatoreste si 20 de ani de activitate in moda!
Fotografii realizate de Cătălin Mihai





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu