marți, 9 octombrie 2012

"Nu va intereseaza ce fac acum cu el". Profesoara, de mana cu elevul pe care l-a violat, la tribunal

Sarah Jones
O profesoara acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un elev, pe cand acesta era minor, a parasit luni sala de judecata de mana cu… elevul in cauza. “Nu ar trebui sa va intereseze ce face acum cu el”, a spus avocatul femeii.

Sarah Jones, 27 de ani, din Kentucky, Statele Unite, care a facut cariera ca majoreta, a fost profesoara de liceu pana cand a fost descoperita relatia de natura sexuala pe care o avea cu un elev de 17 ani.
Sarah Jones
Avocatul ei a reusit sa o scape de inchisoare, instanta acceptand ca ea sa fie cercetata in stare de libertate, dar i-a interzis sa mai practice vreodata meseria de dascal.
Tot timpul a negat ca relatia ei cu elevul a fost una de natura sexuala, dar luni, Sarah a recunoscut in fata instantei ca s-a culcat cu elevul: “Am inceput o relatie romantica cu el in perioada in care era elevul meu, iar eu eram intr-o pozitie de autoritate. Am facut sex cu el inca din februarie 2011”.
In schimbul marturiei, avocatul a reusit sa-l convinga pe judecator sa nu adauge la dosar mesajele si fotografiile pe care le-au schimbat cei doi, toate insumand 9.000 de pagini. “Sunt mult prea intime”, a spus el.
Cand este momentul sa discuti despre sex cu un copil. Ce trebuie sa stie despre acest subiect
Sarah Jones
Dupa aceasta audiere, Sarah Jones a parasit sala de judecata de mana cu fostul elev, acum de 18 ani. Avocatul ei a spus ca acum nu ar mai trebui sa intereseze pe nimeni daca cei doi au o relatie pentru ca baiatul a implinit 18 ani: “sunt liberi sa fie impreuna daca asta vor”.
Procesul fostei profesoare va incepe in cateva zile. Avocatul ei a anuntat ca a angajat-o la cabinetul lui, ca asistenta, dar tanara vrea sa urmeze o cariera de avocat, acum pregatindu-se pentru admiterea la Drept.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu