luni, 1 octombrie 2012

Nilă îl "driblează pe Gigi" » Stelistul se iubeşte pe ascuns cu Daniela Crudu

Patronul Stelei, Gigi Becali, a fost extrem de încîntat atunci cînd a auzit că atacantul său, Mihai Costea, s-a despărţit oficial de asistenta lui Dan Capatos, Daniela Crudu.

Deşi mai anunţase acest lucru o dată, pînă la urmă s-a dovedit a fi doar o piesă de teatru. De această dată totul părea să fie foarte serios, dar şi acum separarea nu a durat prea mult.

Potrivit Cancan.ro, "Nilă" şi Cruduţa au fost văzuţi din nou împreună. Se pare că cei doi se văd în secret, într-un apartament închiriat.

Forma foarte bună a lui Mihai Costea de la meciul din Cupa României cu FCM Tîrgu Mureş şi cele două goluri l-au făcut pe Gigi Becali să creadă că ruptura dintre cei doi chiar s-a produs.

După ce au anunţat în direct la "Un show păcătos" că s-au  despărţit, Daniela a fost văzută cum îşi căra bagajele la apartamentul din Ghencea, ceea ce întărea ideea despărţirii dintre cei doi.

Se pare că nu a fost decît un scenariu perfect pus de cei doi la cale. Surse din jurul cuplului anunţă că este un sîmbure de adevăr în toată această poveste. "Nilă" a acceptat să mai rămînă cu Daniela, doar ca aceasta să renunţe la televiziune şi să se ocupe mai mult de casă.

"Cruduţei" i-ar fi surîs această idee, însă ulterior a fost convinsă de cei de la Antena 1 să nu renunţe, după ce i-a fost mărit salariul de la 600, la 900 de euro.

"Nilă" pare resemnat cu decizia Cruduţei, apropiaţii lor susţin că este doar o chestiune de timp pînă despărţirea chiar va avea loc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu