luni, 8 octombrie 2012

Mireasa Lora, răscumpărată de soţ cu ouă ochiuri şi cartofi prăjiţi


Lora s-a distrat  alături de  domnişoarele  de onoare
Lora s-a distrat alături de domnişoarele de onoare
Cei aproape 200 de invitaţi ai Lorei Petrescu (30 de ani) şi ai lui Dan Badea (36 de ani) au dansat duminică pe rupte la nunta acestora.
După cununia religioasă care s-a terminat la ora 19.00, în grădina Aristocrat Events Hall, familia şi prietenii mirilor au continuat petrecerea în incinta restaurantului.
Trupa Perpetuum şi Dj Benny nu i-au lăsat o clipă să stea jos pe nuntaşi, iar show-ul continuat de Julia Jianu, Maria Buză şi Iulian Vasile (fost concurent „X-Factor") i-a făcut pe invitaţi să plece abia la ora 04.30 dimineaţa, cu pantofii în mână din cauza picioarelor umflate de la atâta ţopăială.
Tradiţiile au fost respectate întocmai, iar la furatul miresei au întâmpinat mici dispute, întrucât colegii de stand-up comedy ai lui ginerică s-au certat cu domnişoarele de onoare. Într-un final, fetele au câştigat şi au ascuns-o pe Lora chiar la o terasă din Parcul Herăstrău unde, timp de 45 de minute, au jucat „Mafia" şi au băut şampanie.
Foarte relaxat, Dan Badea s-a gândit la un mod de a-şi recupera scumpa soţie extrem de original. Acesta şi-a suflecat mânecile şi s-a pus pe gătit cartofi prăjiţi şi ouă ochiuri, mâncarea preferată a Lorei.
La final, a sunat domnişoarele de onoare şi le-a spus cu ce meniu o aşteaptă pe mireasă. Fără să mai stea pe gânduri, fetele s-au întors imediat la petrecere, iar cântăreaţa a mâncat ce i s-a gătit.
Petrecerea s-a terminat în zori, iar mare parte din invitaţi şi-au lăsat maşinile la restaurant şi s-au deplasat acasă cu taxiurile. Ca daruri de nuntă, ei au primit multe lucruri pentru casă, dar şi bani. Surse din anturajul celor doi ne-au mărturisit că aceştia s-au pricopsit cu aproape 40.000 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu