luni, 8 octombrie 2012

Mihai Constantinescu, din ce în ce mai slăbit


Constantinescu  a fost operat  la inimă
Constantinescu a fost operat la inimă
Acum patru ani, lui Mihai Constantinescu (66 de ani) i-au fost înlocuite două valve la inimă. De atunci, artistul merge frecvent la medic pentru a-şi ţine sub control sănătatea.
Ba chiar mai cheamă şi ambulanţa, când i se face rău. Cu toate acestea, nu întârzie să fie optimist şi nu şi-a abandonat deloc pasiunea pentru cântat. El a fost prezent, joi noapte, la petrecerea organizată în Capitală de clubul Tribute, cu ocazia aniversării a trei ani de existenţă.
Mihai Constantinescu i-a impresionat pe cei prezenţi interpretând în maniera care l-a consacrat melodia „O lume minunată", dar nu a putut ascunde o stare fizică generală foarte slăbită.
„Eram destul de obosit în seara aceea, pentru că am cântat şi prin alte părţi, iar în Tribute a fost ultima escală. Acum sunt angrenat în planuri măreţe şi vreau sa-mi fac o trupă. Vreau o secţie ritmică şi un cor de fete, pentru că de obicei se aud extraordinar. Vreau să mă modernizez şi să reorchestrez piesa «Iubiţi şi câinii vagabonzi». O să-i dau un sound mai modern, pentru a putea fi ascultată şi prin cluburi", a mărturisit Mihai Constantinescu, pentru Click!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu