luni, 1 octombrie 2012

Mihai Leu i-a purtat noroc lui Christian Hammer


Mihai Leu şi Christian Hammer (sursa foto: Ziarul Ring)
Mihai Leu şi Christian Hammer (sursa foto: Ziarul Ring)
Mihai Leu a fost atât arbitrul cât şi talismanul norocos pentru boxerul român Cristian Ciocan care a cucerit la sfârşitul săptămânii trecute centura WBO Europa în cadrul Galei de la Goettingen (Germania).
Pugilistul care boxează sub numele de scenă Christian Hammer l-a invins prin KO tehnic pe Danny Williams (39 de ani) în runda a patra, printr-o serie de lovituri ce l-au pus la pământ pe britanic după un minut şi 57 de secunde.
Fostul nostru mare campion la box Mihai Leu a urmărit meciul prin care Cristian Ciocan l-a "liniştit" pe unul din challengerii lui Mike Tyson de la masa arbitrilor. Devenit campion european la boxul profesionist în versiunea WBO, Christian înregistrează în prezent 13 victorii, dintre care 8 prin KO, şi 8 înfrângeri.

„A fost un meci frumos şi Cristi a câştigat mult mai repede decât mă aşteptam. Este o centură foarte importantă pentru el. Acum, probabil, îşi va apăra de două-trei ori titlul de campion european şi devine oricând challenger pentru titlul mondial. Această posibilitate i se poate ivi oricând, depinde de cel care deţine titlul şi cum îşi va alege adversarul, dar, la un moment dat, Cristi va boxa cu centura mondială pe masă. S-a sacrificat, s-a pregătit să ajungă la acest nivel. Am vorbit cu el şi l-am sfătuit să o ţină tot aşa şi nu are cum să nu ajunga departe", a declarat Mihai Leu.
După Gală, Cristian Ciocan şi-a sărbătorit ziua de naştere într-un club din Goettingen, iar Mihai Leu a fost invitatul său special.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu