joi, 18 octombrie 2012

Fosta iubită a lui Pepe are probleme cu banii

Dana Gheorghe, fosta mare dragoste a lui Pepe şi femeia căreia latin-loverul i-a dedicat albumul “Sunt gelos” prin anul 2000, stă bine cu dragostea, dar nu şi cu banii. Blonda are probleme financiare de când actualul ei iubit, Bogdan Mara, s-a retras din fotbal.

 Din 2004, după despărţirea de Pepe, Dana Gheorghe (43 de ani) este cuplată cu Bogdan Mara (35 de ani), care a evoluat ca fotbalist la echipe de top precum Unirea Urziceni, Iraklis Salonic sau UTA Arad. Deşi nu sunt căsătoriţi, cei doi au devenit anul trecut părinţi de gemeni, iar copiii lor, Cristian şi Maria, au fost botezaţi de antrenorul Dan Petrescu şi de soţia acestuia, Adriana.

Problemele cuplului au început în urmă cu câteva luni, când Bogdan s-a lăsat de fotbal, iar veniturile familiei au scăzut considerabil. Ca un făcut, nici afacerile imobiliare ale celor doi nu mai merg, pentru că piaţa de profil e în cădere liberă de ani buni, din cauza crizei.
“Nu ne merge prea bine pe plan financiar, dar ne consolează faptul că ne iubim şi că avem o familie împlinită. Am exact ceea ce îmi doream, adică o femeie caldă, care să mă iubească, şi doi copii frumoşi. De câteva luni, de când am renunţat la fotbal, nu pot să spun că ne e bine. Avem un singur apartament în Bucureşti, nu mai multe, cum se zvoneşte, avem datorii la bănci şi, de când suntem părinţi, avem mult mai multe obligaţii”, a declarat Bogdan Mara pentru Libertatea.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu