joi, 18 octombrie 2012

Dana Săvuică îşi face fata diplomat

Dana Săvuică (42 de ani) nu se mai poate lăuda că fiica ei de 18 ani îi urmează paşii în carieră. După ce, în primăvară, hotărâse ca după liceu să studieze managementul modei la University of Arts din Londra, Julie s-a sucit şi... a hotărât să se facă diplomat.

 “Peste vară, Julie a stat mult de vorbă cu tata, bunicul ei (Gheorghe Săvuică - n.r.), care e diplomat de profesie şi care a fost ambasador în Indonezia, şi şi-a dat seama că în viaţă contează mult să ai o meserie care să-ţi asigure un trai decent. Cu moda nu se ştie niciodată, cu muzica nici atât, aşa că a decis să opteze pentru diplomaţie. Păstrează muzica şi moda ca hobby-uri, iar dacă timpul îi va permite, se va ocupa de toate în paralel”, ne-a declarat Dana Săvuică.

Julie a fost admisă la începutul toamnei la două facultăţi: SNSPA (Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative) şi Limbi străine - engleză şi germană. Are mult de învăţat, dar tot îşi mai găseşte timp pentru a cânta cu trupa şi pentru a-şi ajuta mama, care continuă să-şi extindă afacerile în domeniul modei. După linia de haine şi pantofi de damă, Dana Săvuică a lansat şi o linie pentru bărbaţi, apoi a-nceput să facă lenjerie de pat şi decoraţiuni pentru casă. Mai are în plan o colecţie de lenjerie intimă şi un nou parfum.
 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu