luni, 22 octombrie 2012

Dan Negru a lucrat la SPITAL înainte să ajungă pe sticlă. Vezi ce făcea!

Acum este unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori de emisiuni de divertisment din România şi a reuşit, de-a lungul anilor, să facă audienţe foarte mari cu toate producţiile pe care le-a prezentat, însă puțină lume știe că, înainte să ajungă pe sticlă, Dan Negru a fost contabil.

 Dan Negru
Imediat după ce a terminat liceul economic, Dan Negru a  lucrat un an la Spitalul „Victor Babeş”, din Timişoara, la contabilitate.Nu s-a descurcat prea bine și, din cauza unor greşeli în calcule, a fost retrogradat pe un alt post administrativ.
Dan Negru, în vârstă de 41 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori Tv din România. Şi-a început cariera în media la Radio Timişoara. De-a lungul anilor, a prezentat numeroase festivaluri, printre care Mamaia, Eurovision, Callatis, dar şi show-uri TV ca „Academia vedetelor”, „Batem palma”, „Ziua Judecăţii”, „Ciao Darwin”, „Competiţia”, „Secret talent”, „Jocuri la Saint-Tropez”, iar în prezent e moderatorul emisiunii „Te pui cu blondele?” şi „Cu banii jos”, de la Antena


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu