miercuri, 3 octombrie 2012

Cameron Diaz arata superb la 40 de ani: vezi in ce ipostaze provocatoare a pozat pentru revista Esquire

Cameron Diaz a realizat un pictorial inedit, la scurt timp dupa ce a implinit 40 de ani. Fie ca este in lenjerie intima sau sumar imbracata, actrita arata traznet la 40 de ani.

 

Cameron Diaz arata superb la 40 de ani: vezi in ce ipostaze provocatoare a pozat pentru revista Esquire 

Cameron Diaz demonstreaza ca poate avea un corp de invidiat chiar si la 40 de ani. Vedeta a realizat un pictorial provocator si a recunoscut pentru revista Esquire ca se simte mai bine la cei 40 de ani pe care i-a implinit decat la 25, scrie Daily Mail/ Actrita apare in imaginile pentru revista purtand tinute provocatoare.



"Pentru prima data in viata chiar ma simt multumita cu mine insami. Sunt atat de entuziasmata, imbatranitul este poate cea mai frumoasa parte a vietii. Stiu mult mai multe lucruri acum decat am stiut toata viata. Ma cunosc mult mai bine la aceasta varsta, ma simt mai capabila, iar in ceea ce priveste fizicul, ma simt mai bine acum decat ma simteam atunci cand aveam 25 de ani", a recunoscut actrita.

In pofida varstei pe care o are Cameron Diaz sustine ca intr-o buna zi ar putea totusi sa aiba si copii. "Exista totusi o posibilitate sa am copii, nu sunt chiar atat de batrana. Fie ca ma credeti sau nu, eu inca ma simt capabila de asa ceva", a recunoscut Diaz.

Intrebata de jurnalistii de la Esquire despre casatorie, vedeta de la Holywood a spus ca poate nu a sosit inca momentul de asa ceva. Cameron Diaz a avut o serie de relatii cu barbati celebri, printre care cu cantaretul Justin Timberlake, cea mai recenta idila a acesteia fiind cu jucatorul de baseball Alex Rodriguez, de care s-a despartit anul trecut.


"Este greu de spus. Casatoria nu este pur si simplu un lucru de care sa ma simt atrasa. In mod cert nu mi-am dorit asta la 20 sau la 30 de ani, asa ca vom vedea. Totusi, am vrut sa ma casatoresc de vreo trei ori in Las Vegas. E ciudat, pentru ca ma uit la prietenele mele cum imbatranesc si cum relatiile lor au evoluat. La un moment dat cred ca stii ca persoanele de care esti atras se schimba. Eu nu sunt atrasa de aceleasi persoane de care eram atunci cand avea 20 de ani", a adaugat Cameron Diaz.


Pentru a-si mentine silueta actrita urmeaza un program regulat de exercitii Pilates si a negat de fiecare data zvonurile potrivit carora ar folosi Botox sau seruri pentru inlaturarea ridurilor.

"Nu exista asa zise produse anti-imbatranire. Nu te poti intoarce in timp. Asa ca, pentru mine totul se rezuma la a trai momentul in cel mai bun mod posibil. Sa poti fi multumit cu tine insuti tine de factorii din viata ta", a spus vedeta.

Cariera lui Camerin Diaz a inceput din postura de model dupa care aceasta a devenit o obisnuita a comediilor romantice, ea jucand in filme cu succes la public, precum: "Mary cea cu vino-ncoa/Something about Mary" (1998), dar si in drama "Vanilla Sky/Deschide ochii" (2001) si in franciza "Ingerii lui Charlie". Cel mai recent film in care actrita a jucat este "What to Expect When You`re Expecting / La ce sa te astepti cand esti insarcinata".

In aceasta perioada, actrita filmeaza la thrillerul The Counselor, regizat de Ridley Scott si in care vor juca Michael Fassbender, Javier Bardem, Brad Pitt, Penelope Cruz.


 

 



 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu