marți, 9 octombrie 2012

Prodanca şi Reghe, sărutări fierbinţi în faţa Domului din Milano!

Ana şi Laur nu puteau să rateze vizita la Dom
Ana şi Laur nu puteau să rateze vizita la Dom
Anamaria Pordan ( 40 de ani) şi Laurenţiu Reghecampf (37 de ani) au uitat de toate scandalurile şi grijile care i-au împovărat în ultima vreme în mini-vacanţa pe care o petrec în aceste zile la Milano.
Impresara a primit cadou de la soţul ei trei zile de vis într-unul dintre cele mai frumoase oraşe ale Italiei. Cei doi au plecat, luni la prânz, din România şi, odată ajunşi la Milano, au stat numai unul în braţele celuilalt.
Reghe a fost mai romantic ca niciodată şi a  răsfăţat-o cum a ştiut el mai bine pe soţia lui. I-a luat cele mai scumpe cadouri din magazinele de firmă şi a plimbat-o ieri, cât a fost ziulica de lungă, pe străzile din Milano. Mai îndrăgostiţi ca niciodată, Ana şi Laur s-au sărutat în faţa Domului, după care s-au delectat cu o masă plină de bunătăţi la nişte prieteni buni de familie.

Ei vor reveni joi în ţară, cu bateriile încărcate şi gata să continue războiul cu Mariana Pfeiffer, fosta nevastă a lui Reghecampf pe care au dat-o în judecată în Germania şi căreia i-au cerut daune în valoare de 250 000 de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu