marți, 23 octombrie 2012

Natalie Portman s-a maritat cu Michael Fassbender pe platourile noului film regizat de Terrence Malick

Natalie Portman continua filmarile la noua pelicula regizata de Terrence Malick. Actrita a fost surprinsa in Texas, alaturi de colegul ei  Michael Fassbender, intr-o ipostaza la care nimeni nu se astepta: cei doi se casatoresc in urmatorul lor film.

 Natalie Portman s-a maritat cu Michael Fassbender pe platourile noului film regizat de Terrence Malick

  Natalie Portman si Michael Fassbender s-au casatorit, insa doar pe platouri. Cei doi au fost surprinsi in ipostaze extrem de romantice de catre fotografi: Natalie Portman apare in rochie alba de mireasa, sarutandu-l pe Fassbender.  De cateva saptamani, papparazzi au stat cu ochii pe cele doua staruri, care au filmat momente tandre pe platourile in Austin,Texas.
Zilele trecute, actrita de 31 de ani a facut senzatie cu o tinuta sexy si cu un decolteu generos pe care le-a afisat la filmarile celui mai nou proiect, care au atras atentia tuturor,  inclusiv pe cea colegului ei Michael Fassbender. Portman a venit insotita de sotul ei, coregraful Benjamin Millepierd, pe care l-a cunoscut in timpul filmarilor pentru "Black Swan". Sub ochii sotului ei, actrita a filmat  cateva scene pline de tandreturi alaturi de Michael Fassbender, inclusiv o scena in care se casatoresc.


Distributia filmului (care nu are inca un titlu) este una aleasa pe spranceana: alaturi de Natalie Portman si Michael Fassbender, vor mai juca Ryan Gosling, Christian Bale, Cate Blanchett, Rooney Mara, Haley Bennett, Wes Bentley. Filmul arata povestile a doua triunghiuri amoroase, obsesiile si tradarile dintre protagonisti, in peisajul muzical din Texas.

Regizorul Terrence Malick este mai activ ca niciodata. Dupa ce isi obisnuise fanii cu pauze chiar si de 20 de ani intre productille sale, in 2012 acesta pare decis sa recupereze timpul pierdut si filmeaza simultan doua filme. In aceasta perioada, regizorul s-a mai ocupat de Knight of Cups, in care joaca Christian Bale, Isabel Lucas si Natalie Portman. Malick pare sa fi fie cucerit de Bale si Portman, pe care i-a distribuit in ambele filme.



Natalie Portman a jucat in 2009 in thrillerul psihologic "Lebada neagra/ Black Swan", in care actrita a interpretat rolul unei balerine cu tendinte de automutilare. Pentru acest rol, Natalie Portman a fost recompensata cu premiul Oscar, dar si cu un Glob de Aur pentru cea mai buna actrita in rol principal.



Pentru urmatorii doi ani, actrita pregateste un western, Jane Got A Gun, in care se va reintalni cu Michael Fassbender, dar se intoarce si in filmul cu super eroi, Thor: The Dark World, unde va juca rolul lui Jane Foster, iubirea lui Thor. Fassbender mai are un alt proiect la care filmeaza -  thrillerul The Counselor, regizat de Ridley Scott.



Actorul irlandez va incepe in vara lui 2013 filmarile pentru Assassin's Creed, in care va juca rolul principal, dar se va implica si ca producator, impreuna cu Ubisoft si New Regency. "Impreuna cu Regency vom crea un film foarte bun, pe care fanii seriei de jocuri video sa il respecte si sa il adore" a spus  Jean-Julien Baronnet, CEO-ul Ubisoft Motion Picture.
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu