luni, 15 octombrie 2012

Ce-a făcut Kinga după ce s-a aflat că este amanta lui Zsolt? El încerca s-o împace pe Nicoleta Luciu, ea s-a retras în Bulgaria! Vezi cum o încurajează prietenii!

Săptămâna trecută, revista Ciao! a detonat o veritabilă bombă de presă, prezentând în exclusivitate imagini cu soţul Nicoletei Luciu, în ipostaze tandre cu antrenoarea de kangoo jumps Kinga Sebestyen. Mai mult, cei doi apar şi într-o ipostază şocantă, el lovind-o într-un acces de furie. 

Ce-a făcut Kinga după ce s-a aflat că este amanta lui Zsolt? El încerca s-o împace pe Nicoleta Luciu, ea s-a retras în Bulgaria! Vezi cum o încurajează prietenii!
După apariţia fotografiilor şi izbucnirea scandalului, Kinga nu a făcut nicio declaraţie publică, ci şi-a văzut mai departe de treburi. La finalul săptămânii trecute, în timp ce soţii Csergo îşi vizitau naşii pentru a găsi o soluţie de împăcare, Kinga a mers la un seminar de kangoo jumps în oraşul bulgăresc Haskovo.
Între timp, mai mulţi prieteni i-au transmis mesaje de încurajare pe Facebook.
"Sunt mandru ca ma numar printr-e prietenii tai. Te simpatizez in mod curat, dar si nevinovat. Desi sunt barbat, stiu sa fac diferenta intre vise si realitate. Dar dreptul de a indragi pe cineva nu ti-l poate lua nimeni, nimeni nu-i poate ordona inimii tale", i-a transmis Florin.
Iar mesajul a atins-o pe Kinga la punctul sensibil, din moment ce i-a mulţumit imediat cu un Like. "Kinga, fii tare, indiferent ce se scrie sau se spune despre tine! Noi, cei care te cunoastem, stim ca esti o persoana deosebita! Suntem alaturi de tine si te iubim!", i-a transmis o altă amică, Nicoleta.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu