sâmbătă, 29 septembrie 2012

TOTUL E O FĂCĂTURĂ? "Robert Pattinson s-a împăcat cu Kristen Stewart DOAR PENTRU SHOW"

O nouă informaţie vine să-i dezamăgească pe fanii seriei Twilight şi ai actorilor Robert Pattinson şi Kristen Stewart.

"Încornoratul" Robert Pattinson a iertat-o pe Kristen Stewart şi s-au împăcat 

Reacţia de bucurie a admiratorilor după împăcarea celor doi va fi umbrită de mărturiile prietenilor lui Robert, care susţin că acest pas a fost făcut doar de dragul show-ului şi că el nu ar fi iertat-o nicicum pe Kristen pentru infidelitate.
Potrivit surselor citate de RadarOnline, cei doi se vor despărţi din nou, oficial, imediat după finalizarea promovării ultimei producţii din seria Twilight.
"Prietenii lui Rob cred că a fost mai uşor pentru el să accepte această împăcare cu ea, din cauza faptului că acum toţi ochii sunt pe ei doi, în timpul promovării pentru Breaking Dawn", susţine sursa citată.
"Kristen l-a convins pe Rob să profite de aceste momente, fiind vorba de ultimul film Twilight. Ea îl iubeşte, nu există nicio îndoială, dar, pur şi simplu, nu este la fel de matură ca el. Prietenii lui Robert spun că ar fi uimiţi dacă acest cuplu va supravieţui", a adăugat sursa.
Până una-alta, Robert şi Kristen se feresc să se afişeze împreună la evenimente, aşa că zvonurile despre o posibilă făcătură sunt din ce în ce mai insistente.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu