sâmbătă, 29 septembrie 2012

A vrut sa trimita un SMS iubitei, dar mesajul lui a ajuns la toti cunoscutii.Ce a urmat acestei gafe

Craig Evans
Craig Evans, profesor de inot, s-a trezit intr-o situatie jenanta, dupa ce a trimis, din greseala, un mesaj erotic tuturor persoanelor din lista lui de contacte, inclusiv parintilor sai. Necazurile lui insa abia incepeau.
Craig a vrut sa trimita un mesaj erotic iubitei, in care o intreba daca vrea sa faca sex cu el si daca prefera ca partida sa fie “rapida sau scurta”.
A gresit insa tastele si mesajul a ajuns la toate persoanele din lista lui. Din pacate insa, printre acestea se numara si doua eleve minore, de 13 si 14 ani, care au crezut ca textul le era adresat.
Potrivit Daily Mail, Craig a fost acuzat de corupere sexuala de minori si a fost condamnat la 18 luni la inchisoare, in luna iulie.
Povestea lui si gafa incredibila a devenit cunoscuta abia recent, dupa ce avocatii lui au facut apel si au explicat ce s-a intamplat cu acel mesaj. Ei cauta sa obtina intelegere din partea instantei, pentru ca tanarul profesor “nu stie sa-si foloseasca telefonul Blackberry”.
Prin urmare, judecatorul a decis ca pedeapsa sa-I fie redusa la 9 luni de inchisoare, cu supendare, avand in vedere “circumstantele neobisnuite ale incidentului”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu