sâmbătă, 29 septembrie 2012

Ce au simţit Adelina Pestriţu şI Liviu Vârciu când au fost din nou unul lângă altul! Intră să vezi ce au zis!

Joi seara, Adelina Pestriţu şI Liviu Vârciu s-au întâlnit la un eveniment grandios, unde primiseră amândoi invitaţii. Este adevărat că de la divorţul lor cei doi s-au mai văzut, au încercat să se împace şI recunosc că au avut o perioadă în care vorbeau ore în şir la telefon, dar la acest eveniment, a fost prima oară când Liviu şI Ade s-au aflat în acelaşi loc, unde toate persoanele prezente erau cu ochii pe ei. 


Adelina şI Vârciu au reuşit să treacă cu brio proba revederii cu public. S-au salutat şI s-au sărutat pe obraz de revedere, au conversat politicos câteva secunde şI au sfârşit în a poza împreună, la panou, la evenimentul organizat de Kanal D, unde, ca o ironie a soartei, au ajuns să lucreze amândoi, după divorţul lor ultra-mediatizat. La câteva ore distanţă, după ce au stat din nou apropiaţi şI au zâmbit împreună, în faţa camerelor, ca în vremurile lor bune, Adelina Pestriţu şI Liviu Vârciu au mărturisit pentru CANCAN.ro ce au simţit când au fost puşi în faţa faptului împlinit.
"Eu şi Adelina suntem colegi la Kanal D, iar lucrul acesta ne face ca deseori să ne întâlnim la petrecerile organizate de companie, la filmari. Ne salutam, vorbim, ne comportăm normal", a mărturisit Liviu Vârciu. Declaraţiile lui par asemănătoare cu cele ale fostei sale soţii.

"Suntem colegi şi e normal să ne comportam ca doi oameni civilizaţi atunci când ne întâlnim", ne-a spus Adelina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu