duminică, 23 septembrie 2012

Jennie Garth arata extraordinar si la 40 de ani. Cum a impresionat actrita din Beverly Hills, 90210 la petrecerea de la premiile Emmy

Jennie Garth, una dintre cele mai iubite actrite de la inceputul anilor '90, care a devenit celebra datorita aparitiei in serialul Beverly Hills, 90210 a suferit o transformare incredibila, reusind ca la 40 de ani sa arate extraordinar.

 Prezenta la petrecerea care a avut loc inaintea decernarii premiilor Emmy, Jennie Garth a stralucit la propriu si la figurat. Cu o silueta de invidiat, frumoasa actrita a reusit sa-si scoata in evidenta corpul gratie unei rochite aurii, cu un decolteu care a atras toate privirile.

 
Mama a trei fete, Jennie a devenit faimoasa datorita rolului din Beverly Hills, 90210, serial in care a adus-o la viata pe celebra Kelly Taylor, unul dintre cele mai indragite personaje din show-ul care s-a intins pe durata a zece sezoane, pana in 2000 si care a marcat adolescenta multor generatii.

Dupa divorul de Peter Facinelli de la inceputul acestui an, Jennie Garth a slabit considerabil, iar acum se poate lauda cu o silueta si un corp de invidiat pe care si-l evidentiaza cu ajutorul unor tinute extrem de sexy si decoltate.
 
Cu un succes imens de la debut cand strangea in medie 14 milioane de telespectatori pe episod in SUA, showul s-a intins pe 10 sezoane pana in 2000. A avut 296 de episoade si a strans nominalizari la Emmy si la Globurile de Aur. Era cunoscut pentru schimbarile frecvente din distributie.

Serialul Beverly Hills, 90210 era centrat la inceput pe gemenii Brenda si Brandon Walsh si pe aventurile lor de liceu si trata subiecte moralizatoare pentru tineri de la alcoolism, la violenta sau drepturile homosexualilor.
 
Desi se afla la inceputul carierei, Jennie Garth a iesit in evidenta in mod pozitiv, iar succesul din Beverly Hills, 90210 a propulsat-o imediat in atentia publicului, dar si al regizorilor. Pe parcursul celor zece sezoane, Jennie a obtinut mai multe roluri in diverse filme, cele mai cunoscute fiind: Danielle Steel's Star (1993), Without Consent (1994), Lies of the Heart: The Story of Laurie Kellogg (1994), Falling for You (1995) si An Unfinished Affair (1996), iar in 2008, actrita a readus-o la viata pe Kelly Taylor in spinoff-ul serialului 90210.
 
In ultimii ani fanii au mai vazut-o in What I Like About You (2002). Are trei fete cu al doilea ei sot, Peter Facinelli, cunoscut pentru rolul lui Dr. Carlisle Cullen din seria Twilight, de care a divortat la inceputul acestui an.  Actrita de 40 de ani a terminat recent filmarile la Eleventh Hour, o productie TV  pentru postul Lifetime si pregateste inca un film de televiziune, Village People.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu