duminică, 23 septembrie 2012

Hotelul de gheaţă, rezervat cu trei luni înainte

Hotelul de gheaţă de la Bâlea Lac atrage ca un magnet turiştii străini. Chiar dacă va fi inaugurat abia pe 25 decembrie, zeci de turişti şi-au rezervat deja o cameră, pentru a putea petrece o noapte la peste 2.000 de metri altitudine, în inima munţilor Făgăraş.
"Sunt până acum peste 60 de rezervări de la turişti străini, în majoritate englezi dar şi nemţi sau francezi, şi avem deja rezervări şi pentru Revelion", spune Adelina Grigoroiu, director de marketing Ice Hotel. Anul acesta, hotelul va avea 10 camere, iar turiştii care vor mai multă intimitate se pot caza şi într-unul din cele 4 iglu-uri de gheaţă.
Anul acesta, Ice Hotel va avea 10 camere şi 4 igluuri


La fel ca şi în anii trecuţi, gurmanzii amatori de senzaţii tari vor putea lua cina la Ice Restaurant, din farfurii de gheaţă, iar vizitatorii vor fi aşteptaţi la barul de gheaţă din incinta hotelului, unde o serie de băuturi vor fi servite în pahare de gheaţă.
La biserica de gheaţă trei cupluri şi-au unit destinele

Pentru o noapte la hotelul de gheaţă turiştii vor scoate din buzunar 300 de lei pentru o cameră dublă iar pentru una într-un iglu de gheaţă, 400 de lei. Construcţia hotelului va începe imediat ce vremea o va permite, respectiv atunci când Lacul Bâlea, de unde este scoasă gheaţa, va îngheţa.
La Ice Restaurant, mănânci la mese de gheaţă
 Nu doar hotelul de gheaţă îi aşteaptă în acest an la Bâlea pe amatorii de senzaţii tari. Mirii care vor să-şi unească destinele într-un decor altfel, dar şi cuplurile care vor să-şi creştineze bebeluşii la înălţime o vor putea face la biserica de gheaţă care, la fel ca şi în anii trecuţi, va fi ridicată în luna ianuarie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu