duminică, 30 septembrie 2012

Oana Turcu o învață pe Laura Cosoi cum să scape de riduri. Vezi ce sfaturi îi dă!

Oana Turcu a găsit soluția pentru cele câteva riduri ale Laurei Cosoi, după ce frumoasa vedetă din Iași a fost surprinsă cu câteva linii mai adânci la nivelul ochilor.
  • Laua a fost fotografiată recent într-o cafenea, iar pe fața vedetei în vârstă de 30 de ani s-au putut vedea câteva riduri
Soția lui Cristi Brancu, specialistă în tratamente cosmetice, recomandă o rutină riguroasă celor care se confruntă cu o astfel de problemă de la vârste destu de mici.
”Laura Cosoi - o frumoasă ieșeancă pe care o știu, împreună cu familia sa, nca din copilarie! -, iar pe fata ei, un fotograf gasise un rid, poate doua”, scrie Oana Turcu pe blogul ei.
În contninuare aceasta îi dă și rețeta unui ten fără riduri.
”Iată rețeta pe care am recomandat-o și a fost folosită cu rezultate bune de multe prietene! Dimineața, începeți cu un tratament pe baza de acid hialuronic. Folosind o dischetă sau char degetele, masați-vă chipul cu atenție, folosit un Gel curățare pentru față. Demachiant pentru față și ochi anti-age, cu efect 2 în 1 - curățare și antirid -, apoi clătiți-vă. Pe fața curată, urmează o hidratare ideală cu un concentrat de uleiuri vegetale prețioase. Masajul cu Uleiul Bogat de Față vă aduce în epidermă esența de trandafir chilian, karite, avocado, jojoba, vitamina E, gălbenele, migdale, ulei de măsline și de sâmbure de strugure. Tenul dumneavostră nu mai poate fi uscat, ci doar bine hrănit.
Seara, după o zi solicitantă, ștergeți urmele poluării citadine printr-o Apa Bogată de Trandafiri cu Vitamina E, un tonic demachiant care va reîmprospătează. Apoi, puteți folosi un tratament sigur, concentrat și puternic, Ser Anti-Age Concentrat Ten Uscat, cu o cantitate mică aplicată pe față, dar bine întinsă pe toată suprafața. Efectul e incredibil.
Mai am un SUPER-SUPER-PONT! Ceva care sa hrănească puternic pielea, super-emolient și hrănitor. E vorba de un masaj cu un Unt Fondant care are la baza Argan și care catifelează, hrănește, relaxează”, scrie Oana Turcu pe blogul personal oanaturcu.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu