luni, 24 septembrie 2012

Eroii din Kick-Ass 2 sunt gata de actiune. Primele fotografii de pe platourile de filmare ale productiei care il aduce in prim plan pe Jim Carrey

La mai putin de o luna de la anuntarea lui Jim Carrey ca parte din distributia productiei Kick-Ass 2 au aparut primele fotografii cu acesta de pe platorile de filmare.

 


Aflati in Toronto, acolo unde se realizeaza primele secvente ale peloculei, Jim Carrey si ceilalti actori au fost fotografiati in costumele personajelor pe care urmeaza sa le interpreteze. 
 
Imbracat in uniforma militara, cu o centura pe post de suport pentru ”armele periculoase” si cu o masca pe ochi, Jim Carrey a aratat ca un adevarat colonel, Colonel Stars, acesta fiind rolul sau din film - un fost gangster care se alatura echipei de supereroi, Justice Forever. 

La doi ani dupa lansarea primei parti a comediei cu supereroi care a strans incasari de peste 96 de milioane de dolari, regizorul Jeff Wadlow si autorul cartii care se afla la baza acestei productii au confirmat la inceputul lunii prezenta lui Jim Carrey in filmul care ii mai are in distributie pe Chloe Grace Moretz (Hit-Girl), Nicolas Cage (Big Daddy), Aaron Johnson (Kick-Ass) si Lyndsy Fonseca (Katie Deauxma). 
 
Primul Kick-Ass a aparut in martie 2010 si a fost un adevarat succes de box-office. Cu un buget de 28 de milioane de dolari, povestea lui Dave Lizewski (Aaron Johnson), un adolescent care-si doreste sa devina un supererou real a avut incasari la nivel mondial de peste 96 de milioane de dolari.
 
Partea a doua a francizei va contiua aventurile lui Kick-Ass care, imbracat intr-un licean normal se alatura unui grup de cetateni dornici sa combata criminalitatea. Dorinta de razbunare a lui Red Mist il va impedica pe Kick-Ass sa-si duca planurile la bun sfarsit, fapt care incepe sa-i afecteze pe cei din jur.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu