joi, 1 noiembrie 2012

CEA MAI DISCRETĂ relaţie din mondenul românesc! O VEDETĂ SEXY a decis să îi mai dea o şansă SOŢULUI BOGĂTAŞ

O vedetă din lumea muzicală românească s-a hotărât să mai dea o şansă bărbatului cu care are un copil în vârstă de 4 ani.


  • Roxana, în perioada în care făcea parte din trupa TRIDENT
Roxana, fostă componentă a trupei Trident, pare că şi-a pus din nou ordine în viaţa sentimentală. Surse din apropierea ei ne-au mărturisit că fosta cântăreaţă s-ar fi intors la fostul său soţ, Marcel Dumitru, bărbatul cu care are o fetiţă în vârstă de 4 ani.

Roxana si Marcel au avut o relatie extrem de discreta, ferita de ochii indiscreti ai presei, in mare parte din pricina lui Marcel care ii spunea cu fiecare ocazie ca nu-i place sa-si etaleze viata sentimentala prin presa de scandal. Practic, nimeni nu stie cu exactitate cand s-au cuplat cei doi si nici cand s-au casatorit.

Cert e ca la sfarsitul anului 2008, cei doi au devenit parintii unei fetite, insa in acelasi an, ei au hotarat sa divorteze. Roxana a ramas cu fetita, cu numele fostului sot si cu o pensie alimentara de doar 150 de euro pe luna. Divortul a fost, insa, mai mult de forma, pentru ca cei doi s-au impacat, cateva luni mai tarziu si au continuat sa locuiasca impreuna intr-un apartament din Cartierul Francez, detinut de Marcel.

La inceputul acestui an, lucrurile au degenerat din nou si in urma unei certe aprinse, Roxana se pare ca si-a luat fetita si a plecat din casa fostului ei sot. Desi din primavara acestui an ei se tot lupta in justitie pentru custodia copilului, se pare ca intr-un final, lucrurile au intrat din nou pe fagasul normal si familia s-a reintregit, Roxana intorcandu-se la tatal copilului sau. Roxana s-a decis sa mai dea o sansa relatiei cu Marcel, proprietarul clubului Dumars din Regie, unde de altfel a si fost vazuta recent, in compania fostului sau sot.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu