luni, 12 noiembrie 2012

Moni, la un pas să plece cu fetița în Statele Unite

Monica Gabor și-ar putea vedea visul cu ochii, acela de a o aduce pe micuța Irina să locuiască împreună cu ea în America. Avocatul fostei doamne Columbeanu a explicat că aceasta a depus o cerere de recurs, cerând custodie deplină pentru fetița ei.

Monica a venit val-vârtej în țară, fără să anunțe, însă nu a stat cu mâinile în sân. La doar câteva ore de la întoarcere, avocatul fostei doamne Columbeanu anunțat faptul că aceasta a înaintat la Tribunalu o acțiune legală prin care cere ca fetița ei, Irina, să-i fie încredințată și să aibă domiciliul în America.
”Recursul a fost făcut, dar termenul se va stabili în următoarele două-trei săptămâni. Monica Gabor nu e mulţumită de hotărârea din apel şi cere ca minora să-i fie încredinţată şi să aibă domiciliul în America", a declarat avocatul Ionuţ Dojană, conform ”Ring”.
La rândul său omul de afaceri Irinel Columbeanu este la curent cu acțiunile soției sale, însă a refuzat să le comenteze.
„Ştiu că Monica a făcut recurs, dar nu vreau să comentez acest subiect”, a replicat el, conform aceleiași surse.
Irinel Columbeanu (55 ani) și Monica Gabor (24 ani) au divorțat la începutul lui 2011, după 5 ani de căsnicie. Cei doi au împreună o fiică, Irina (5 ani), care a rămas în custodia omului de afaceri după despărțire. În prezent, Monica Gabor se află în SUA, unde încearcă să devină celebră, și are o relație cu un chinez bogat, Mr. Pink.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu