luni, 12 noiembrie 2012

Iubita lui Mario Balotelli a încercat SĂ-L CONVINGĂ să o ia de nevastă! Însărcinată în 7 luni, a defilat în ROCHIE DE MIREASĂ!

Raffaella Fico a defilat într-o superbă rochie de mireasă, dar Mario Balotelli, tatăl copilului pe care îl va aduce pe lume, a lipsit de la prezentarea de modă din Napoli.

 
Caracterizată de numeroase certuri, despărţiri şi împăcări, toate, evident, pe priam pagină a ziarelor, relaţia dintre Raffaella Fico şi Mario Balotelli pare să fi intrat poe un făgaş lin, poate şi din cauza faptului că în mai puţin de două luni fotbalistul va avea un urmaş.

Şi parcă pentru a-l convinge pe Mario că va arăta superb în rochia de mireasă, Raffaella nu s-a sfiit să îmbrace ţinuta de gală în timpul unei prezentări de modă, chiar dacă este însărcinată în şapte luni.

Şi bine a făcut! Deşi a fost înconjurată de modele mai suple, iubita fotbalistului a reuşit să le eclipseze şi a fost desemnată cea mai reuşită apariţie a serii.

Cu un zâmbet fermecător, dar şi cu o ţinută care a fermecat, Raffaella Fico a fost un exemplu pentru toate gravidele, care se feresc să se expună în timpul sarcinii.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu