luni, 12 noiembrie 2012

Îi prieşte divorţul de Andrei (Alb-Negru)! Ce bine arată Sylvia!

Sylvia a cântat sâmbătă seară într-un club din Bucureşti.
Sylvia a cântat sâmbătă seară într-un club din Bucureşti.
Prezentatoarea emisiunii „Povestea unui tatuaj'' si totodata apetisanta cantareata Sylvia, alaturi de DJ Rynno, a sustinut un show de zile mari, in clubul de fite Barletto, unde artista a aratat mai sexy ca niciodata!
Sylvia (25 de ani) şi componentul formaţiei Alb-Negru, Andrei Ştefănescu (34 de ani), au şocat lumea mondenă la începutul anului când au anunţat că divorţează după trei de căsătorie, cântăreaţa fiind acuzată de infidelitate. Însă, se pare, că Sylviei îi prieşte de minune divorţul. Artista a concertat sâmbătă seară în club Barletto din Capitală, împreună cu partenerul ei de scenă Dj Rynno, unde au făcut un show incendiar.
Afisându-şi noul look şi îmbrăcată într-o ţinută extrem de sexy, Sylvia a arătat mai bine ca oricând şi a radiat de fericire toată seara, aratând că îi este foarte bine fără Andrei.

Ea a dansat şi a cântat mai bine de o oră pe scena exclusivitului club de fiţe, fiind într-o formă de zile mari. Cântăreţul şi-a prins soţia înşelându-l cu tânărul Iulian Demeter (20 de ani) şi a depus actele de divorţ, fără să mai stea pe gânduri, la începutul lunii mai.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu