miercuri, 21 noiembrie 2012

Sylvia, ce mândră eşti de noul iubit!

Solista nu l-a scăpat din priviri pe Dragoş, chiar dacă el mai trăgea cu ochiul la alte fete

Deşi era la  braţul Sylviei,  Dragoş a studiat cu  atenţie şi  alte femei (FOTOGRAFII: ROBERTO SĂLCEANU)
Deşi era la braţul Sylviei, Dragoş a studiat cu atenţie şi alte femei (FOTOGRAFII: ROBERTO SĂLCEANU)
După divorţul de Andrei, solistul trupei Alb Negru, Sylvia s-a făcut roşcată, şi-a pus meşe lungi-lungi şi arată mai fericită ca niciodată. În plus, solista străluceşte la braţul noului ei iubit, Dragoş Udeanu.
Marţi seară, Sylvia şi-a scos în oraş noul iubit, la inaugurarea magazinului „GGF - The Cool Outlet".
Printre hainele Guess, MaxMara sau Versace, la preţuri ceva mai accesibile, cei doi au şi pozat în cuplul perfect. Totuşi, de cum a ajuns la eveniment, noul iubit al Sylviei, Dragoş Udeanu, un ploieştean chipeş, a profitat de faptul că solista era foarte ocupată cu probatul rochiilor şi s-a pus pe studiat femeile din încăpere.
Solista l-a sărutat, ca să demonstreze tuturor că el e iubitul cel nou

Băiatul a flirtat nestingherit cu câteva fete care i-au atras atenţia, ba chiar s-a şi băgat în vorbă cu ele, discret. Atitudinea lui i-a mirat pe câţiva invitaţi, care s-au arătat de-a dreptul uimiţi de faptul că tânărul este iubitul Sylviei, ei crezând că omul a venit singur, „la vânătoare". Se pare că blonda a remarcat, într-un târziu, schimbul de ocheade „la vedere", căci s-a bosumflat deodată şi l-a luat afară la o mică discuţie, care însă n-a avut nici un efect asupra frumuşelului Dragoş.
De cum s-a întors în magazin, şi-a reluat activitatea: aceea de a tot întoarce capul către fetele care i-au atras atenţia şi de a le privi fix în ochi. Dacă în locul lui, alţi bărbaţi s-ar fi lăudat cu faptul că au o relaţie cu o vedetă, Dragoş a evitat să vorbească despre iubita lui, atunci când a fost întrebat cum a cunoscut-o. „Nu declar nimic despre Sylvia, ne-am cunoscut ca doi oameni. Să vorbim despre mine, dacă vrei, fac 30 de ani peste două zile", i-a răspuns el, cu subînţeles, reporterului Click!
Asta chiar dacă Sylvia a făcut declaraţii despre el pe la tv. Dragoş a fost omul potrivit la locul potrivit. „Ne ştim de aproximativ un an şi a fost alături de mine în foarte multe momente când poate eram puţin tristă", spunea ea în septembrie, la emisiunea „Răi da' buni" (Antena 2).

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu