marți, 13 noiembrie 2012

Radu Spinghel, românul care a fost bodygurad-ul lui J.LO, o DESFIINȚEAZĂ pe artistă: ”FUNDUL ei e mare și... atât”

Românul Radu Spinghel, cel mai înalt luptător din lume, care are o înălțime de 2,14 m și 135 kg, a dezvăluit, printre altele că a fost garda de corp a numeroase vedete de la Hollywood. Jennifer Lopez a fost una dintre ele, dar nu are cuvinte frumoase de spus despre ea.


 
Este din Craiova, dar trăiește în Statele Unite unde a câștigat campionatul de kick-box și alte numeroase premii. Pe lângă viața pe ringul de luptă, Radu Spinghel a fost și bodygurad pentru multe vedete și a jucat chiar și în filme. Printre celebritățile pentru care a lucrat se numără Jim Carrey, Jennifer Lopez, Bill Gates, Nicole Kidman, Jason Staton și mulți alții.

Dacă Jason Staton a fost unul dintre preferații lui, spunând că este un băiat cumsecade, nu aceeași părere are și despre Jennifer Lopez.

"Despre Jennifer Lopez nu pot spune lucruri frumoase. Am lucrat pentru ea și nu vreau să spun cine știe ce. Fundul ei este mare într-adevăr, dar pe mine unul nu mă atrage deloc. E mare și atât, nu atrăgător", a spus Radu în cadrul emisiunii Poveștiri Adevărate de la Acasă Tv.
Chiar dacă are o casă frumoasă și câștigă destul de bine, Radu nu are noroc pe plan sentimental.

"Sunt singur de două luni, am avut o cădere. Într-adevăr mama mă vrea însurat și, dacă ar fi după ea, cu o româncă", a mai spus el.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu