joi, 22 noiembrie 2012

«Aş putea să cânt în locul lui Bittman peste 30 de ani»

Tudor Turcu, concurentul de la X Factor propus ca solist în Holograf

 

Tudor nu se  simte  capabil la 30 de ani să  cânte pentru Holograf (FOTO: ANTENA 1)

Tudor Turcu (30 de ani), concurentul de la "X Factor" căruia Dan Bittman i-a spus duminică seara, în faţa a milioane de telespectatori, că are o voce care îl poate face să îi ia locul în Holograf, e de părere că i-ar trebui vreo 30 de ani ca să înveţe să cânte precum mentorul său.
„N-aş putea face aşa ceva, având în vedere că mai am de învăţat încă vreo 30 de ani de cântat pentru a putea fi ca Dan Bittman. Momentan sunt un novice. Peste 30 de ani,  dacă m-ar ajuta Dumnezeu să fac istorie muzicală, aşa cum au făcut Dan Bittman şi Holograf, atunci poate aş accepta", a declarat Tudor, pentru Click! El ne-a mai spus şi cum arată o zi de cantonament în Boot Camp.
„Ajungem la şcoală la Crina Mardare, intrăm pe rând câte 30-40 de minute la încălzire, apoi repetăm piesa pentru gala ce urmează. Discutăm neclarităţile de interpretare, le corectăm, insistăm asupra lor. Joia, de exemplu, facem canto cu Crina Mardare, ascultă ce am lucrat cu Mihaela şi Raluca, corectăm, repetăm. Vinerea mergem la platou, facem din nou încălzire cu Crina şi începem repetiţiile pe scenă. Sâmbătă la fel, iar duminica, înainte de gală, pe lângă repetiţii, avem şi pregătirile: machiaj, costume".
Deși are deja numeroase admiratoare, Tudor are o iubită. „Se numeşte Victoria, suntem de 11 luni împreună, ne-am cunoscut în Mediaş, este basarabeancă, dar a venit în Mediaş la liceu. Este femeia ideală în viziunea mea. Înaltă, brunetă şi cu ochi căprui".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu