joi, 22 noiembrie 2012

A facut sex in public cu trei dintre surorile sale: Povestea celui mai odios personaj din istoria umanitatii!

Caligula
Caligula a preluat tronul dupa moartea lui Tiberius, bunicul sau adoptiv. Unii spun ca moartea acestuia ar fi fost comandata de Caligula care l-a pus pe un paznic sa-l sufoce cu o perna.
Intregul Imperiu a aplaudat ascensiunea si timp de sapte luni a fost iubit de toata lumea. A chemat inapoi multi militari exilati de Augustus si Tiberiu si le-a dat tuturor din armata bonusuri.
A devenit foarte bolnav in luna octombrie a anului 37, lovit de o boala misterioasa. Philon a dat vina pe viata sa extravagant cu prea multa mancare, vin si sex.

Dupa ce boala a trecut si Caligula s-a insanatosit, s-a transformat in poate cel mai diabolic personaj din istoria umanitatii.
Caligula

A inceput sa ordone uciderea tuturor celor care nu erau de acord cu el, chiar si pe teme minore. Si-a exilat sotia si s-a proclamat zeu, imbracandu-se ca Apollo, Hercule sau chiar Venus! A cerut ca toti cei din jurul sau sa il aduleze ca pe o divinitate.

Cand era copil, i s-a spus ca nu va fi cu adevarat Imparat pana cand nu va calca pe apa. A construit un ponton peste golful din Napoli, si-a pus armura lui Alexandru cel Mare si s-a plimbat zi-noapte peste apa, organizand orgii sexuale la lumina lumanarii.
Caligula

A incercat sa-si faca si calul preot si consul si a cerut ca un grajd din marmura sa ii fie construit acestuia. Grajdul avea si scaune si canapele pe care Incitatus n-a stat niciodata.
Citeste si: ACESTEA sunt cele mai periculoase 10 drumuri din lume!
O data, la Circus Maximus, jocurile au ramas fara criminali, imediat inainte de intrarea in arena a leilor. A ordonat ca primele 5 randuri de spectatori sa fie duse in arena, ceea ce s-a intamplat. Cateva sute de oameni au fost devorati pentru amuzamentul sau.
Caligula

Un cetatean l-a insultat o data in fata, intr-un moment de furie. Caligula a poruncit ca acesta sa fie legat si batut cu lanturi groase.
A cerut ca pedeapsa sa continue pentru 3 luni, pana cand barbatul a inceput sa miroasa atat de rau incat Caligula a ordonat sa fie decapitat.
Caligula

Tortura preferata a lui Caligula era sa isi taie victimele cu fierastraul. Acesta incepea sa taie din zona intima pana la piept, victima neputand sa lesine din cauza excesului de sange catre creier. Lui Caligula ii placea sa roada testiculele victimelor, fara sa le separe de corpul celui torturat.
Un alt om ce l-a insultat a fost executat alaturi de intreaga sa familie in fata unui public numeros. Barbatul si sotia au fost ucisi primul, apoi cel mai in varsta copil si tot asa pana cand s-a ajuns la fetita de 12 ani, ce a inceput sa planga isteric dupa drama la care a asistat.
Caligula

Un om din public a strigat ca fata e virgina si trebuie crutata, moment in care Caligula i-a cerut Calaului sa o violeze si apoi sa o stranguleze, ceea ce s-a si intamplat.
A facut sex in public cu trei dintre surorile sale, chiar la banchete, pe masa si printre farfuriile cu mancare.
Caligula a fost ucis pana la urma de mai multi senatori, intr-un moment in care pleca de la Circus Maximus. Corpul sau a fost lasat pe strada sa putrezeasca si sa fie mancat de caini. Domnia sa a durat 4 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu