miercuri, 21 noiembrie 2012

"Am facut mai mult decat sa ma culc cu seful". Dealer auto de lux, in proces cu amanta fostului sef


Emel Dilek
Amanta unui milionar, dealer Mercedes Benz din Statele Unite, sustine ca a fost un membru importat in staff-ul companiei, nu doar “partenera intima a sefului”, in cadrul unui proces pe care l-a intentat in instanta firmei.
Emel Dilek, amanta recunoscuta a lui Ronald Pecunies, proprietarul multimilionar care a detinut reprezentanta Mercedes Benz si care a murit in mai 2010, a dat in judecata compania cerand sa fie reangajata. Actualul sef a concediat-o spunand ca singura ei indatorire la Mercedez Benz a fost aceea de “a se culca cu seful”, relateaza New York Post.
Emel Dilek
Emel, o bruneta frumoasa, a aparut prima data in instanta in cursul acestei saptamani incercand sa demonstreze ca rolul ei in cadrul companiei era unul important, dar nu a negat relatia romantica pe care a avut-o cu Pecunies.
Emel Dilek a devenit milionara dupa moartea amantului sau. Cu 6 luni inainte de deces, acesta a deschis doua conturi in valoare de 1 milion de dolari pe numele iubitei si i-a dat dreptul de a incasa chiriile incasate dintr-o cladire aflata in proprietatea lui. In total, Emel a incasat 3 milioane de dolari.
Cu toate acestea, ea isi vrea inapoi locul de munca de la Mercedez Benz, platit cu 120.000 de dolari pe an.
Emel Dilek
Ronald Pecunies a cunoscut-o pe Emel Dilek in 2004, cand a fost intr-o calatorie de afaceri in Germania, tara ei natala. Pecunies, care era casatorit si cu aproape 50 de ani mai batran ca Dilek, s-a indragostit nebuneste de ea si a luat-o in scurt timp in Statele Unite.
Cei doi nu si-au ascuns relatia, in ciuda faptului ca Pecunies era casatorit. Emel Dilek a fost concediata de Arthur Kitt Watson, actualul proprietar al companiei, care a afirmat ca tanara s-a afirmat doar prin absenta de la locul de munca si prin faptul ca s-a culcat cu fostul sef.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu