sâmbătă, 8 septembrie 2012

Un secret bine păstrat: cea mai dorită femeie din lume prefera de fapt…femeile

Era considerată cea mai dorită femeie din lume. Milioane de bărbați ar fi făcut orice pentru ea. Dar… Lui Marilyn Monroe, căci despre ea este vorba, nu îi plăcea să întrețină relații sexuale cu bărbați, așa că apela la femei!

Mai multe persoane susțin acest lucru, și anume că Marilyn ar fi iubit toată viața numai reprezentantele sexului frumos, potrivit Daily Mail. Actrița Michelle Morgan a dezvăluit în biografia ei că s-a întâlnit cu fostul sex simbol la vârsta de 15 ani și că Marilyn ar fi sărutat-o pe buze. "Nu a fost ceva cu tentă erotică. A fost pur și simplu un sărut inocent", scrie aceasta. Michelle povestește și cum s-a întâlnit cu Jean Negulesco, unul din cei mai importanți directori de la Hollywood, care i-ar fi mărturisit că întreaga ei viață, Marilyn și-a căutat adevărata identitate sexuală și că niciodată nu s-a putut bucura de compania unui bărbat.
 
Probleme sexuale
Această ipoteză este susținută și de înregistrările făcute publice de Ralph Greenson, fostul psihiatru al starului american, în care sunt prezentate discuțiile dintre cei doi referitoare la viața intimă a fostului sex simbol. Actrița Celeste Holm a precizat că și ea cunoștea foarte bine problemele sexuale cu care Marilyn se confrunta și că acestea ar fi fost cauzate de anumite evenimente din copilăria vedetei.
Bunicii, mama și fratele lui Marilyn au suferit de schizofrenie, iar ea s-a temut tot timpul că se va confrunta cu aceleasi probleme și i-a fost frică să rămână însărcinată. "Lui Marilyn nu îi plăcea să întrețină relații sexuale cu bărbați, așa că apela la femei pentru astfel de plăceri. Primul soț al ei, James Dougherty, mi-a mărturisit chiar că nevasta lui l-a întrebat dacă pot fi doar prieteni", a precizat Celeste.
 
Cu patru actrițe
O altă actriță cu care Marilyn ar fi avut relații intime este Natasha Lytess, căreia i-ar fi promis că o va ajuta în carieră, dacă va face tot ce îi spune. "M-am culcat cu Natasha. Ce este greșit în asta? Este ceva absolut normal", i-ar fi mărturisit fostul sex simbol lui Ted Jordan. O celebra personalitate cu care Marilyn ar fi avut o relatie este însă Elizabeth Taylor. Printre altele, ea s-ar fi iubit cu patru actriţe celebre: Elizabeth Taylor, Marlene Diectrich, Barbara Stanwyck şi Joan Crawford.
Informaţia a fost confirmată şi de Elizabeth Taylor care a mărturisit în jurnalul ei că a fost sedusă de Marilyn Monroe la o petrecere în anii ’60, că atingerea ei era electrizantă şi că avea sentimente puternice pentru frumoasa blondă. "Avea atat de multa energie... Am vrut sa vad cat de departe este dispusa sa mearga si mi-a demonstrat ca ia totul foarte in serios", a scris Elizabeth in jurnalul ei. După aceste relații cu diverse actrițe și după divorțul de Arthus Miller, Marilyn Monroe a rămas singură pentru restul vieții.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu