vineri, 7 septembrie 2012

Un roman a suferit prima DEPRESIE de 1 milion de dolari! O echipa din Anglia PLANGE dupa un fotbalist: "Te rugam, intoarce-te"

O echipa din Anglia are o problema care i-ar termina psihic pe conducatorii oricarui club din lume.

Un jucator a suferit o depresie puternica si a decis sa paraseasca echipa. Queens Park Rangers nu stie ce sa mai faca cu mijlocasul Samba Diakite, care a plecat in Franta pentru a se vindeca.

Clubul este gata sa il astepte si nu vrea sa renunte la contract. El a primit 10 zile de vacanta dupa egalul 1-1 cu Norwich, insa au trecut 13 zile si jucatorul nu a mai revenit. Nu se stie inca daca jucatorul de 23 de ani se va mai intoarce la echipa. Doctorul lui QPR l-a vizitat in Franta pentru a-i monitoriza antrenamentele.

Diakite i-a costat pe cei de la QPR 3.5 milioane de lire.

Romania a intrat in istoria fotbalului

In primul astfel de caz a fost implicat un roman. Radu Niculescu a refuzat in 1997 un salariu de 1 milion de dolari. Romanul a semnat atunci cu Mallorca, iar in prima noapte a suferit o depresie puternica si a decis sa se intoarca inapoi in tara. Nu a apucat sa incaseze niciun salariu la noua sa echipa. Radu Niculescu a intrat in istoria fotbalului romanesc in 1993, cand a devenit primul jucator transferat pentru 1.000.000.000 de lei.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu