sâmbătă, 8 septembrie 2012

DEZVĂLUIRI BOMBĂ! O colegă a Floarei Leonida dă cărţile pe faţă: "Şi-a pierdut virginitatea prima, din generaţia ei, cu un gimnast mai mare de la lot"

După ce CANCAN.ro a publicat în premieră imagini cu Floarea Leonida de pe un site de escorte din Germania, mai mulţi colegi ai gimnastei au reacţionat luându-i apărarea uimiţi de această dezvăluire colosală.

 

 Totuşi există şi voci care nu îi iau apărarea Floarei şi spun că fosta gimnastă avea probleme de comportament. O gimnastă care o cunoaşte îndeaproape pe Leonida a făcut dezvăluiri de senzaţie despre aceasta.

Încă de pe vremea când era în activitate, Floarea era o fire rebelă şi de mai multe ori a fugit din cantonamentul lotului naţional de gimnastică. Conform aceleeaşi gimnaste, care a preferat să vorbească sub protecţia anonimatului, circulau legende la lot conform cărora Floarea şi-ar fi pierdut virginitatea prima, dintre toate fetele din generaţia ei. Se pare că prima noapte de dragoste a gimnastei, care acum este prostituată în Germania, s-a petrecut într-una din nopţile în care a fugit din cantonament. De asemenea, lumea vorbea pe la colţuri că primul bărbat din viaţa Floarei Leonida a fost un gimnast mai mare decât ea.

 "Cineva foarte de sus o proteja pe Floarea! Altfel nu se explica de ce era mereu iertata dupa escapadele ei si pastrata in lot, in conditiile in care ea nu dadea randamentul scontat in concursurile oficiale. Era teribil de emotiva in timpul competitiilor. Ca senioara, ea a nu mai castigat nicio medalie la individul sau pe aparate, iar echipa o tragea intotdeauna in jos. De pilda, in 2006, se poate spune ca ea a pierdut titlul european al echipei, ratand la paralele in ultima rotatie. Si, totusi, desi alte 3-4 gimnaste asteptau la rand, ea parea de neclintit din echipa. In plus, nicio fata din anturajul lotului national nu era atat de comentata ca ea. Circula si legenda ca Floarea ar fi fost prima din generatie care si-a pierdut virginitatea. Se zicea ca asta se intamplase tot dupa o fuga din cantonament, iar cel cu care o facuse ar fi fost un baiat mai mare din lotul masculin de gimnastica. Nu bag mana-n foc ca asa s-a intamplat, insa inclin sa cred asta... Daca asa a fost, nu ma mira ca acum face ce face! Pacat, fiindca asta pateaza imaginea de ansamblu a gimnasticii si a sportului romanesc. Ce parinti isi vor mai lasa fetitele la gimnastica?!?", spune gimnasta, conform TABU.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu