sâmbătă, 8 septembrie 2012

Ce facea dupa program consiliera de la primarie. "Tot orasul a vazut-o. Sa-i fie rusine".

Aceasta femeie a ajuns una din cele mai importante persoane din orasul ei, dupa ce a fost desemnata sa ocupe un post de consilier la primarie. Insa, peste noapte, a ajuns celebra din cauza “activitatii” sale din timpul liber.
Olvido Hormigos Carpio, a fost pana miercuri consiliera in orasul Los Yébenes din provincia spaniola Toledo, cand a fost nevoita sa demisioneze dupa ce un film pornografic cu ea a aparut pe retelele sociale de internet din tara ei.
Filmuletul o arata dezbracata, in pat, satisfacandu-se singura in fata camerei. Filmarea s-a raspandit urgent in orasul ei si practic nu era persoana care sa nu o fi vizionat, inainte sa fie postata pe YouTube.


Contactata de un reporter de la ziarul spaniol El Mundo, Olvido Hormigos Carpio a spus ca raspandirea filmuletului este un atac la viata ei privata. Miercuri dimineata, videoul a fost sters de pe YouTube, dupa ce femeia a inantat o reclamatie la site-ul cu sediul principal in California.
Olvido Hormigos Carpio este de profesie invatatoare, are doi copii si este membra a Partidului Socialist.
Primarul orasului, Pedro Acevedo, a declarat ca, cel mai probabil, vineri consiliul ii va accepta demisia, subliniind ca tot orasul a vazut-o in ipostaza rusinoasa si ca ar trebui sa-i fie rusine. Deocamdata, imprejurarile in care filmuletul a ajuns sa fie facut public nu sunt cunoscute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu